Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Emmanuel Adebayor kan gjøre klubbshoppingen komplett.

Etter Manchester Citys januar-kjøp av Wilfried Bony, kan det se ut som Edin Dzeko må finne seg nye arbeidsgiver til sommeren. Serie A-leder Juventus skal være veldig interessert i bosnieren. Den italienske klubben vurderer et bud på rundt 15 millioner pund for 29-åringen, skriver Daily Mirror.

En annen spiss som har for vane å flytte på seg, er Emmanuel Adebayor. Daily Express hevder lørdag at han skal være på vei til Chelsea(!). Serielederen i Premier League skal ønske seg Adebayor som erstatter for Didier Drogba etter sesongen.

Louis van Gaal skal ikke være fornøyd med de midtstopperne han har i Manchester United per dags dato. Nederlenderen synes det er så ille, at han rett og slett ikke ser noen annen utvei enn å kvitte seg med rusket, skal vi tro Daily Mail. Både Phil Jones og Chris Smalling skal visstnok ha fått beskjed om at de kan forlate klubben.

Charlie Austin har vært en drøm å se på i Premier League denne sesongen. Med 15 mål på 27 kamper, tiltrekker han seg stor interesse fra andre klubber. Sist ut i kampen om å sikre seg signaturen til Queens Park Rangers-spissen, er Crystal Palace. De skal være villige til å legge rundt 8 millioner pund på bordet for å få kloa i Austin, mener Daily Mirror.

Liverpool blir stadig linket til Borussia Dortmunds italienske angriper, Ciro Immobile. Lørdag kan Talksport fortelle at den engelske storklubben får hard kamp fra AC Milan, dersom de velger å gå for Immobile. Prislappen på angriperen skal være omtrent 13 millioner pund.

Samme avis skriver at tyrkiske Besiktas skal ha trukket seg fra samtalene angående en overgang for Petr Cech fra Chelsea.

Selv om Besiktas ikke ønsker Cech, virker det mer og mer sannsynlig at han forsvinner til sommeren. Dermed står Chelsea klare til å hente Robert Green som ny reserve til Thibaut Courtois, hevder Daily Express. 35-åringen er forventet å koste omtrent to millioner pund.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?