RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lucas Torreira er klar for Arsenal

ARSENAL: Lucas Torreira er klar for Arsenal.
ARSENAL: Lucas Torreira er klar for Arsenal. Foto: Andrew Couldridge (Reuters)
Sist oppdatert:
Uruguayaneren ble bekreftet som Arsenal-spiller, tirsdag.

Den 22 år gamle midtbanespilleren Lucas Torreira går fra Sampdoria til Arsenal. Det bekrefter begge klubbene tirsdag ettermiddag. Verdien på overgangen skal ligge på rundt 26 millioner pund, skriver Sky Sports.

- I Lucas har vi signert en ung spiller som har et veldig stort talent innen fotballen. Han er en midtbanespiller av stor kvalitet som jeg har fått gleden av å følge i to år for Sampdoria, og også i VM for Uruguay, sier Arsenal-manager Unai Emery om overgangen.

Torreira har gjennomført medisinsk test hos Arsenal, men tar seg nå noen ukers ferie på grunn av VM, før han er tilbake sammen med sine nye lagkamerater om kort tid.

Signering nummer fire

Den defensive midtbanespilleren får drakt nummer 11 i sin nye klubb.

Spilleren mangler fremdeles arbeidstillatelse i Storbritannia, men det forventes å gå gjennom.

Dette er Arsenals fjerde store signering for sommeren. Klubben har allerede sikret seg målvakten Bernd Leno, samt forsvarspillerne Sokratis Papasthatopoulos og Stephan Lichtsteiner tidligere i sommer.

Imponerte i VM

Midtbanespilleren var i aksjon for Uruguay under VM i Russland i sommer og gjorde sine saker bra. Nasjonen kom til kvartfinale i turneringen.

Han kom inn fra benken under Uruguays to første kamper i mesterskapet, og spilte deretter fra start i de resterende tre kampene.

22-åringen kom til europeisk fotball i ung alder da han signerte for Pescara i Italia i 2013. I 2015 ble han solgt vindere til Sampdoria for rundt 1,5 millioner euro og har senere etablert seg hos Serie A-klubben.

Sist sesong spilte han 38 kamper og scoret fire mål der.

Debuten på landslaget kom i mars 2018.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere