RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lukaku i samtaler med ny klubb

ØNSKET: Romelu Lukaku skal være ønsket av både Everton og Tottenham.
ØNSKET: Romelu Lukaku skal være ønsket av både Everton og Tottenham. Foto: Ian Macnicolian Macnicol (Afp)
Sist oppdatert:
Det innrømmer spissens agent.

Agenten til belgiske Romelu Lukaku innrømmer å allerede ha vært i samtaler med Tottenham Hotspur om en potensiell overgang til sommeren, skriver belgiske Het Nieuwsblad.

20-åringen eies av Chelsea, men har denne sesongen vært utlånt til Everton, som også ønsker seg spissen på en permanent kontrakt.

Chelsea skal imidlertid satt en prislapp på 25 millioner pund for Lukaku, noe som trolig vil bli for dyrt for klubben fra Liverpool, skriver The Telegraph.

Spurs skal imidlertid ha midlene som trengs for å hente spissen som har scoret 13 mål på 26 kamper for Everton denne sesongen. 

Som Nettavisen skrev onsdag, har styreformann i Tottenham Daniel Levy uttalt at klubben ønsker å forsterke laget i nøkkelposisjoner før neste sesong.

Ettersom Roberto Soldado ikke har levert som forventet, etter at han kom fra Valencia i fjor sommer. Er det ikke utenkelig at Spurs ser etter nok et alternativ på topp. 

VARSLET NYE KJØP: Tottenham-styreformann Daniel Levy skrev i en uttalelse denne uken at Tottenham planlegger nye spillerkjøp til sommeren.

- Betyr ikke at han signerer for Spurs
Men skal vi tro spillerens agent, betyr ikke en samtale med Tottenham at det dermed er sikkert at han vil flytte til Nord-London.

- Jeg ser etter en klubb for Romelu. Og ja, jeg har snakket med Daniel Levy en gang, men det betyr ikke at Romelu helt sikkert vil signere for Spurs. Vi har ikke kommet så langt ennå, sier agent Christophe Henrotay, ifølge The Telegraph.

- Det er ikke 20 lag som har råd til å kjøpe Romelu. Han kommer ikke til å dra fra Everton, til for eksempel Swansea. Det er også en forskjell på et Everton-lag som kjemper om nedrykk, og et Everton-lag som kjemper om europeisk fotball, forklarer Henrotay.

Kjemper om Champions League
Everton ligger for øyeblikket på femteplass i Premier League, og har fortsatt et håp om å kvalifisere seg til Champions League.

Laget har én kamp mindre spilt enn Arsenal som ligger på fjerdeplass, og ligger kun fire poeng bak laget fra Nord-London.

En plass i Champions League betyr mye penger i kassen for Everton, som igjen kan bety at de vil kunne hente Lukaku på permanent basis.

Som agenten også sier, vil det også være langt større sjanse for at 20-åringen ønsker å bli værende på Goodison om han kan se frem til Champions League-spill neste sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere