RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lukaku kritiserer lagkamerater etter tapet mot Sevilla

Sist oppdatert:
Romelu Lukaku (24) er svært skuffet etter Manchester Uniteds Champions League-exit.

Manchester United-spissen tente et lite håp for de rødkledde på Old Trafford tirsdag kveld da han reduserte for hjemmelaget mot Sevilla etter 84 minutter, men Jose Mourinhos menn klarte aldri å snu kampen.

Dermed er det ute av Champions League etter å ha tapt 1-2 sammenlagt.

Etter oppgjøret var det en meget skuffet Lukaku som møtte pressen. Til den engelske TV-kanalen BT-sport forteller belgieren at han ikke mener Manchester United fortjente å gå videre med tanke på hvordan de spilte mot det spanske laget.

Les også: United-stjerne får huden full: - Skremmende!

Kritiserte lagkamerater

Lukaku går også til angrep på noen av lagkameratene. Han nevner ingen navn, men er tydelig lite fornøyd med måten enkelte av spillernes opptreden.

- Noe var feil med noen av spillerne. Noen spillere gjemte seg, saLukaku til TV-kanalen etter tirsdagens kamp.

Onsdag formiddag er imidlertid tonen noe annerledes.

På sin egen Instagram-profil hevder belgieren at han ikke mente å kritisere lagkameratene.

- Jeg vil aldri kritisere mine lagkamerater. Å gjemme ansiktet sitt når man er skuffet i garderoben er normalt...Resultater er grusomt, men vi er Manchester United og vi kommer til å slå tilbake med deres støtte, skriver belgieren.

- Burde gjort det bedre

United-spissen følte de rødkledde mistet kontrollen da Sevilla gikk opp i ledelsen etter 74 minutter tirsdag kveld.

- Fra det øyeblikket så forsøkte å vi jage og da scoret de deres andre mål noe som var et stygt slag i trynet. Vi forsøkte å presse dem mot slutten, men det var ikke nok, forteller Lukaku.

Belgieren sier at han hadde forventet noe bedre.

- Vi burde ha gjort det bedre på grunn av kvaliteten vi har i det laget her. Vi skulle ha kommet oss videre. Det fortjente vi ikke fordi vi ikke var gode nok, sier Lukaku.

24-åringen var den eneste Manchester United-spilleren som fant veien til mål tirsdag kveld, men reduseringen kom for sent ettersom Sevilla allerede ledet med to mål.

OPPGITT: Det ble en frustrerende aften for både Romelu Lukaku og de andre Manchester United-spillerne hjemme mot Sevilla.

Lukaku synes hele laget var for upresise i pasningsspillet.

- Vi burde ha scoret tidligere, kanskje allerede i den første omgangen med de halvsjansene vi skapte, men den siste pasningen var ikke bra nok.

- Vi kommer også alltid i riktig posisjon, men ballene vi ga hverandre var ikke presise nok og det ødela for oss i dag, forteller 24-åringen.

Fjorårets Europa League-vinner må nå fokusere på Premier League og FA-cupen fremover. I sistnevnte turnering møter de Brighton førstkommende lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere