RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MANCHESTER UNITED: Romelu Lukaku blir klar for Manchester United.
MANCHESTER UNITED: Romelu Lukaku blir klar for Manchester United. Foto: Paul Ellis (AFP)

Lukaku letter på sløret: - Kunne ikke si nei til verdens største klubb

Sist oppdatert:
Belgieren har gjort sitt første intervju om Manchester United.

Romelu Lukaku blir bekreftet som Manchester United-spiller innen veldig kort tid. Klubbene har allerede bekreftet at overgangssummen er godtatt, og natt til søndag gjennomførte belgieren den medisinske testen for rødtrøyene. Nå mangler kun den personlige avtalen, før overgangen offentliggjøres.

Søndag kom også Lukakus første intervju etter at det ble klart at han blir Manchester United-spiller. Det er ESPN som har fått ett minutt med spissen.

- Dette er den største klubben i verden. Det er en mulighet jeg har ønsket at skal komme, helt siden jeg var barn. Jeg trengte ikke tenke meg om to ganger da de tok kontakt. Hvem kan si nei til verdens største klubb? Dette er klubben med den beste stadion og den beste fansen, forteller 24-åringen til ESPN.

- Dette er en perfekt mulighet. Manchester United ønsker å være en dominant klubb. Ser man på historien, sier det nok. Å bli en del av dette er noe jeg virkelig ønsket, og jeg er takknemlig for den muligheten jeg nå har fått, fortsetter Lukaku.

Agent Pogba

Lukaku røper også at han ble påvirket av Paul Pogba.

- Jeg har snakket med han i syv eller åtte år. Nå bor vi begge i Manchester, så dermed er vi sammen daglig, forklarer Lukaku om deres vennskap.

- Han fortalte meg hvordan ting har gått i klubben, og det gjorde noe med hodet mitt. Jeg ble giret på en overgang. Når muligheten kom, måtte jeg bare ta den. Jeg er veldig gira nå!

Trodde på Chelsea-overgang

Lukaku har vært innom klubber som Anderlecht, Chelsea, West Bromwich og Everton før han nå blir Manchester United-spiller. Mange trodde han kom til å returnere til Chelsea denne sommeren, men han ender altså i stedet opp på Old Trafford.

Manchester United skal ha treningsleir i USA nå i sommer, før ligaen sparkes igang 13. august for deres del. Da tar de imot West Ham.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere