RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Tidligere Cardiff-sjef Malky Mackay sier unnskyld for tekstmeldingene.
Tidligere Cardiff-sjef Malky Mackay sier unnskyld for tekstmeldingene. Foto: Sang Tan (Ap)

Mackay ber om unnskyldning

Beklager tekstmeldingene som trolig koster ham managerjobben i Crystal Palace.

Tidligere Cardiff-sjef Malky Mackay sier unnskyld for tekstmeldingene som later til å ha kostet ham managerjobben i Crystal Palace.

Ole Gunnar Solskjærs forgjenger i den walisiske mesterskapsklubben er i hardt vær etter at tekstmeldinger med rasistisk, homofobisk og kjønnsdiskriminerende innhold ble offentliggjort i Daily Mail torsdag.

Mackay var favoritt til å få jobben som manager i Crystal Palace, men tekstmeldingene, som ble sendt til Det engelske fotballforbundet (FA) av Cardiff, torpederte sjansene.

Torsdag kveld sendte Mackay ut en pressemelding via LMA, foreningen for managere i britisk fotball.

– I en undersøkelse tidlig i 2014 ble det, blant 10.000 private tekstmeldinger, funnet et par korte som var svært beklagelige. Disse ble sendt på et tidspunkt der Malky var under sterkt press, og han lettet på trykket med noen flåsete meldinger. Likevel mener Malky at han burde oppført seg bedre ved disse tilfellene, heter det i pressemeldingen.

Meldingene ble sendt til Iain Moody, daværende utviklingssjef i Cardiff. Etter at han fikk sparken, ble han utnevnt til sportssjef i Crystal Palace.

Moody sa opp med øyeblikkelig virkning etter at meldingene ble kjent torsdag.

Grunnen til at Cardiff undersøkte korrespondansen mellom de to, var at klubben mistenkte de hadde betalt for høye agenthonorarer ved en rekke overganger. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere