RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mahrez tilbake på treningsfeltet


TILBAKE: Leicesters Riyad Mahrez er tilbake på treningsfeltet til Leicester etter sin streik. 
TILBAKE: Leicesters Riyad Mahrez er tilbake på treningsfeltet til Leicester etter sin streik.  Foto: Rui Vieira (AP)
Sist oppdatert:
Riyad Mahrez er tilbake på treningsfeltet for Leicester etter å ha streiket da han ikke ble solgt i overgangsvinduet.

Den engelske klubben bekrefter på sin hjemmeside at den algeriske spilleren deltok på fredagens trening. Mahrez har den siste tiden ikke dukket opp på treningsfeltet, og således ikke spilt de to siste kampene til Leicester.

– Mahrez er fortsatt et verdifullt medlem i Claude Puels (Leicester-manager) tropp. Han er fokusert på å oppnå mer suksess for klubben sammen med sine lagkamerater, heter det i en kort melding fra klubben.

Mahrez har holdt seg unna klubbens treninger etter at han ikke ble solgt til Manchester City i overgangsvinduet i januar. City skal ha ønsket seg spilleren, men trakk seg da Leicester satte en prislapp på 900 millioner kroner for spilleren.

28-åringen ble tydeligvis så skuffet etter at overgangen gikk i vasken at han ikke har møtt opp på treningsfeltet, men Mahrez benekter at han har vært i streik slik flere har hevdet.

– Med bakgrunn i at mange mennesker og journalister har konkludert uten å dobbeltsjekke fakta vil jeg si at alle antakelser om hvorfor jeg har vært borte er falske, sier Mahrez til Leicester Mercury, uten å klargjøre hvorfor han ikke har vært å se på treningsfeltet.

Men nå er han uansett tilbake. Om det betyr at han spiller helgens kamp mot Manchester City er dog usikkert. City-manager Pep Guardiola sier at han håper Riyad Mahrez er med i lørdagens oppgjør.

– Jeg vil gjerne at han er med fordi jeg nyter å se han spille. Jeg håper han snart er tilbake for Leicester, sa Guardiola.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere