Målgarantisten som kan erstatte Lambert og Lallana

BØTTER INN MÅL I NEDERLAND: Graziano Pelle har scoret 55 mål på 60 kamper for Feyenoord.

BØTTER INN MÅL I NEDERLAND: Graziano Pelle har scoret 55 mål på 60 kamper for Feyenoord.

- Ronald Koeman henter spiss fra gamleklubben.

Southampton har nok av penger i banken, etter at Luke Shaw ble solgt til Manchester United i forrige uke for omlag 300 millioner kroner. I tillegg ventes det at Adam Lallana fullfører sin overgang til Liverpool i løpet av uka.

Dermed vil Koeman ha rundt en halv milliard å svi av i sommer.

Tidligere elev
Ifølge blant andre Daily Mail og Telegraph, har den nederlandske manageren satt sitt søkelys mot sin tidligere elev fra Feyenoord, Graziano Pelle.

Den italienske spissen har banket inn hele 55 mål på 60 kamper i den nederlandske eliteserien, og har vært en av Koemans mest betrodde menn.

Hans 27 scoringer i serien i 2012/13-sesongen gjorde ham til tidenes mestscorende italiener i en utenlandsk liga.

28-åringen har en fortid i blant annet Sampdoria og Parma, men alderen gjør ham nok mindre attraktiv for de virkelige storklubbene.

Jakter midtstopper
Koeman skal også være ute etter Terence Kongolo, som også spilte under ham i Feyenoord. Midtstopperen er en del av den nederlandske landslagstroppen, men har foreløpig ikke fått noe særlig tillit av Louis van Gaal i Brasil.

Kongolo har kun fått spille ett minutt i VM.

Ifølge Telegraph er det fortsatt en stor sjanse for at profiler som Dejan Lovren, Morgan Schneiderlin og Jay Rodriguez forlater St. Marys. Dermed er det trolig et stort behov for spillere før sesongstart i august.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag