Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

ØNSKET: Zlatan Ibrahimovics svenske andslagskollega Jonas Olsson prøver å overtale Zlatan til å gå til Premier League.
ØNSKET: Zlatan Ibrahimovics svenske andslagskollega Jonas Olsson prøver å overtale Zlatan til å gå til Premier League. Foto: Jean-sebastien Evrard (Afp)
Her er mandagens Premier League-rykter.

Serie A-klubbene AC Milan, Inter, Juventus og Bologna skal alle være interessert i Leicesters Andrej Kramaric. Det melder La Gazzetta dello Sport.

Liverpool har planer om å signere Stokes Jack Butland, og de skal være villig til å bla opp noe i nærheten av 20 millioner pund for keeperen. Det melder Daily Express. Mens Barcelona skal ifølge Daily Mirror, ikke være interessert i å kjøpe tilbake tenåringen Adama Traore (19) fra Aston Villa.

Arsenal seiler opp som favoritt til å signere Bayer Leverkusen-spilleren Lars Bender, melder Daily Mirror. Samme avis skriver at Harry Redknapp kan komme til å ta over som manager for Newcastle i nær framtid. Nåværende manager Steve McClaren kan være i fare for å bli sparket. Brendan Rogers skal visstnok også være en kandidat til jobben.

Mens i Tyskland skal Carlo Ancelotti visstnok bli ny Bayern München-sjef, dersom Pep Guardiola faktisk flytter sitt virke over til balløya og Premier League. Det skriver The Sun.

Arsenal skal også være klar for å by på Celta Vigo-angriper Nolito, men ifølge det spanske mediet Fichajes, skal 29-åringen selv ønske seg til Barcelona.

Det ble som kjent et eget lite drama på sidelinjen på Chelsea-benken da laget møtte Tottenham borte søndag. Diego Costa fikk ikke et eneste minutt på banen, og viste sin misnøye med å kaste overtrekksvesten nesten i hodet på manager Jose Mourinho. Ifølge Daily Express skal hele opptrinnet være et nytt tegn på at spissens framtid i klubben er svært usikker.

Liverpool-trener Jürgen Klopp har ifølge Daily Express avvist påstandene om at det finnes en avtale som forhindrer ham i å hente hvem han måtte ville av tyske stjerner fra sin tidligere klubb Borussia Dortmund.

Victor Valdes skal være nær enighet med Manchester United om å forlate klubben i januarvinduet, det melder Daily Express. Og Blick (Sveits) melder at United skal følge tett med på Fiorentinas midtbanespiller Borja Valero, som tidligere spilte i West Bromwich, og hans unge lagkamerat Breel Embolo (18).

To spillere som på hver sin måte er ønsket i Premier League, er svenskenes store helt Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint-Germain) og tyske Lukas Podolski (Galatasaray). Førstnevnte blir lokket og forsøkt påvirket av sin svenske landslagskollega - og West Bromwich-spiller- Jonas Olsson. Det skriver Daily Mail. Og sistnevnte uttaler selv at han savner livet i England, og ville hoppet på enhver sjanse til å komme tilbake og avslutte karrieren i Premier League. Det skriver Daily Star.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!