*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

TIL CITY?: Premier League-klubben må ut med godt over 1 milliard norske kroner hvis de skal sikre seg Barcelona-stjernen. Foto: Lluis Gene (Afp / NTB scanpix)

Lionel Messi kan ende opp i Premier League-klubb. Sjekk prislappen!

05.05.14 11:21

Loic Remy har hatt en strålende sesong på utlån fra Queens Park Rangers til Newcastle, og scoret 14 mål på 26 kamper. Dermed er det lite sannsynlig at franskmannen ikke blir plukket opp av en de virkelig store klubbene i løpet av sommeren, og etter å ha blitt observert på tribunen da Arsenal slo West Brom 1-0 søndag, er nok ikke nyheten om at spissen er klar for landsmann Arséne Wenger sin klubb, lang unna (Daily Mail).

Wenger har forøvrig hintet kraftig til at han ønsker å forlenge avtalen sin med Arsenal (Metro).

Dersom 64-åringen får lov til å fortsette, har han store planer for sommerens overgangsvindu. Ryktene skal ha det til at Gunners-sjefen blant annet vil hente inn Micah Richards fra Manchester City, Wilfred Bony fra Swansea, og Morgan Schneiderlin fra Southampton (Caughtoffside).

Southampton mister etter all sannsynlighet supertalentet Luke Shaw i løpet av sommeren, og ønsker å hente inn Timothée Kolodziejczak fra Nice som en erstatter i forsvaret (Daily Mirror).

Både Liverpool og Tottenham skal være villige til å gå til kamp mot for å sikre underskriften til Lazio-talentet Ogenyi Onazi, som har en prislapp på 100 millioner norske kroner (Daily Star).

For øyeblikket er det imidlertid ligagullet Liverpool først og fremst kriger om, og Brendan Rodgers har advart City mot å tro at kampen er over (Daily Express).

City har enorme drømmer på overgangsmarkedet, og skal være villig til å gi Barcelona 1,6 milliarder norske kroner for stjernespiller Lionel Messi (as.com).

Real Madrid vil hente Laurent Koscielny fra Arsenal, men Wenger vil neppe gi fra seg den franske forsvareren uten en skikkelig kamp (as.com).

Samtidig vil The Gunners hente Diego Ribas fra Reals byrival, Atletico Madrid (as.com).

Newcastle-manager Alan Pardew er fast bestemt på å snu de dårlige resultatene neste sesong, og vil jobbe hardt for å vinne tilbake fansens tillitt (Daily Star).

Tottenham er på jakt etter en manager som kan ta over for den midlertidige sjefen på White Hart Lane, Tim Sherwood, og har Ajax-trener Frank de Boer høyest oppe på ønskelista. Dersom det likevel ikke skulle gå i orden med nederlenderen, vil London-klubben prøve seg på Southampton-trener Maricio Pochettino (Metro).

Swansea-manager Gary Monk kommer til å skrive under en ny kontrakt med den walisiske klubben (South Wales Evening Post).

Manchester United-spiller Phil Jones skjønner godt at klubbens supportere er sint etter den skuffende sesongen rødtrøyene har hatt (Daily Mirror).

Sunderland-spiller Nicky Summerbee er glad for at klubben klarte å unngå nedrykk, og tror dette kan være starten på noe stort for The Black Cats (Talksport).

Chelsea-spiller Ashley Cole felte noen tårer etter søndagens hjemmekamp mot Norwich. Kampen var trolig 33-åringens siste på Stamford Bridge (Daily Mail).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag