*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

VIL VEKK: Daily Mail hevder Mesut Özil ønsker seg bort fra Arsenal. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos)

Mesut Özil vil bort fra Arsenal.

Mesut Özil vil bort fra Arsenal allerede i januar, og Bayern München står klar med sjekkheftet. Den tyske storklubben er villig til å betale 30 millioner pund for 25-åringen, som kom fra Real Madrid for 42 millioner pund.
(Daily Mail)

Arsene Wenger er ikke den som er mest kjent for å handle i januar, men forsvinner Özil, kan det fort være en ersatter på vei inn. Julian Draxler kobles stadig til London-klubben, og det samme gjør Sami Khedira og Mats Hummels.
(Daily Mail)

Mauricio Pochettino begynner å bli kjent med sitt Tottenham-lag og skal ikke være imponert over verken Roberto Soldado eller Emmanuel Adebayor. Spurs-manageren holder nemlog øye med Toulouse-spissen Wissam Ben Yedder og kan komme til å gjøre et framstøt i januar. 24-åringen vil trolig koste rundt fem millioner pund.
(Daily Mirror)

Newcastle vil få muligheten til å hente Andy Carroll tilbake til klubben for seks millioner pund. 25-åringen har vært svært skadeplaget etter overgangen fra Liverpool til West Ham.
(Newcastle Chronicle)

Liverpool vurderer å foreta seg noe i forhold til Benficas stortalent Fabio Sturgeon. 20-åringen kan i tillegg bli engelsk landslagsspiller, ettersom faren hans er født i landet.
(Daily Mirror)

Lukas Podolski kobles stadig til en overgang bort fra Arsenal, men Arsene Wenger sier at han ønsker å beholde den tyske 29-åringen i klubben. Manageren mener Podolski har en framtid i klubben, selv etter at Danny Welbeck og Alexis Sanchez ble hentet inn i sommer.
(Daily Express)

Newcastles Shane Ferguson har ikke fått noe spilletid denne sesongen og ber nå om å få gå på lån til en annen klubb.
(Shields Gazette)

Adrien Rabiot går langt i å antyde at han ønsker seg en overgang til Roma. Den ettertraktede PSG-spilleren sier at han var svært nær en overgang dit i sommer, men han er usikker på hva som gikk galt. Nå er Serie A-klubben storfavoritt til å sikre seg midtbanespilleren i januar.
(Canal Plus)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.