RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mareritt-omgang sendte Arsenal ut av ligacupen


DRAMA: Det var mer enn nok dramatikk i kampen mellom Sheffield Wednesday og Arsenal.
DRAMA: Det var mer enn nok dramatikk i kampen mellom Sheffield Wednesday og Arsenal. Foto: Montasje (NTB - Scanpix)
Sist oppdatert:
Sheffield Wednesday sjokkerte gjestene fra London.

SHEFFIELD WEDNESDAY - ARSENAL 3-0:

Alex Oxlade-Chamberlain ble skadet. Theo Walcott ble skadet. 1-0 til Sheffield Wednesday. 2-0 til Sheffield Wednesday. Slik var marerittomgangen som fikk Arsenal-supporterne ned på jorden etter en strålende start på sesongen.

Etter at andreomgang også var ferdigspilt, var stillingen hele 3-0 til hjemmelaget på Hillsborough Stadium, og Sheffield Wednesday er videre til neste runde i ligacupen.

- Ikke klare
Arsenal-manager, Arsene Wenger, mener at de unge spillerne som fikk prøve seg ikke var klare for oppgaven som de ble gitt.

- Det var en veldig dårlig kveld for oss. Vi mistet to viktige spillere, og vi maktet aldri å komme opp på det nivået vi trengte. Jeg hvilte seks spillere, og fikk likevel to skadet. Dette nivået er for høyt for våre unge spillere, de er ikke klare for dette nivået. Med alle disse skadene, vil vi få det tøft fremover, spår Wenger ifølge BBC etter kampen, tirsdag.

Franskmannen gratulerer også sin motstander.

- Gratulerer til Sheffield Wednesday. De var raskere enn oss, og mer på i dag. Vi klarte ikke å skape noe, og vi var naive i forsvarsarbeidet, konkluderte manageren.

Skader
Arsene Wenger valgte å spare en del spillere fra start mot Sheffield Wednesday. Likevel startet han med blant annet Olivier Giroud og Alex Oxlade-Chamberlain. For sistnevnte ble det dog kun en kort visitt på gresset i Sheffield. Etter fem minutter måtte nemlig «The Ox» ut med skade, og inn kom Theo Walcott.

Kvarteret senere var det innbytter Walcott sin tur til å bli skadet. Angriperen måtte byttes ut, og ble erstattet av 17 år gamle Ismael Bennacer.

Krise
Hvis ikke skader på sentrale spillere var nok til å gjøre kvelden til en dårlig kveld for Arsene Wenger, skulle hjemmelaget i tillegg score mål på laget hans. Og ikke bare én gang.

Etter en halvtime scoret nemlig Ross Wallace 1-0-målet til vertene. Bare ti minutter senere, la Lucas João på til 2-0. Det var også resultatet til pause.

I den andre omgangen var det på ny klart for et sjokk. Omgangen var nemlig bare fem minutter gammel da Sam Hutchinson satt inn 3-0 til hjemmelaget. Målet kom etter at Kieran Lee vakkert la ballen ned til Hutchinson, som enkelt satt ballen i nettet.

Skapte lite
Arsenal maktet aldri å legge skikkelig press på tirsdagens motstander fra Championship. Dermed endte kampen med hele 3-0 de de blå og hvit-stripede.

Sheffield Wednesday er med tirsdagens sterke seier, veldig overraskende, klare for kvartfinale i ligacupen.

Arsenals neste kamp er i ligaen mot Swansea på lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere