RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Matic: - Har ingen problemer med Mourinho


Chelseas Nemanja Matic ble byttet ut etter bare en halvtime mot Southampton nylig. Serberen avviser imidlertid at det er trøbbel mellom ham og trener José Mourinho.
Chelseas Nemanja Matic ble byttet ut etter bare en halvtime mot Southampton nylig. Serberen avviser imidlertid at det er trøbbel mellom ham og trener José Mourinho. Foto: Tony O'Brien (Reuters)
Chelseas Nemanja Matic ble byttet ut etter bare en halvtime mot Southampton nylig. Serberen avviser imidlertid at det er trøbbel mellom ham og trener José Mourinho.

Sesongstarten har foreløpig ikke vært som ønsket for verken Matic eller Chelsea. I seriekampen mot Southampton (1-3-tap) i starten av måneden, ble innbytter Matic tatt av banen etter bare 28 minutters spill. Chelsea er foreløpig på 12.-plass i serien.

– Laget ligger ikke gunstig til i Premier League for tiden, men vi vil bli bedre og bedre. Vi har kvalitet, sier Matic til Sky Sports.

Serberen avviser at det er dårlig stemning mellom ham og sjefen.

– Jeg er profesjonell, og jeg respekterer alle avgjørelser manageren tar. Jeg har aldri hatt problemer med noen av mine trenere. Jeg gjør alltid mitt beste, det vet Mourinho. Han kan alltid stole på meg, sier Matic.

Matic og lagkameratene spilte nylig uavgjort borte mot Dinamo Kiev i mesterligaen.

– I Kiev gjorde jeg det Mourinho ba meg om. Jeg synes jeg gjorde en god jobb. Selvtilliten er selvfølgelig ikke på topp for tiden, men det gjelder ikke bare meg, poengterer han.

Lørdag skal Chelsea i aksjon borte mot West Ham i serien. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere