RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

McClaren: - Det nærmer seg krise


KRISE? Steve McClaren er under hardt press.
KRISE? Steve McClaren er under hardt press. Foto: Lee Smith (Reuters)
Kritikken mot Newcastle-manager Steve McClaren lot ikke vente på seg etter tirsdagens 0-1-tap mot Sheffield Wednesday i ligacupen. Mot Chelsea vil han se elleve krigere på banen.

– Vi har sagt til spillerne at de ikke kan synes synd på seg selv. På lørdag kan de være krigere eller ofre, det er enten eller. Nå har vi kun råd til å ha krigere, sa McClaren ifølge SkySports.

Etter tapet mot et svekket Sheffield Wednesday, erkjente manageren at laget er langt nede.

– Har jobben vært vanskeligere enn jeg trodde? Uten tvil. Mange sier at det er krise, og det begynner å nærme seg det. Vi fortjener å bli kritisert.

Han er likevel overbevist om at han og resten av trenerapparatet er de rette til å få skuta på rett kjøl.

– For meg er dette en utfordring. Nå må vi begynne å bruke erfaringen vår, for det er noe vi har. Vi må finne løsningene mentalt, teknisk og taktisk, sa McClaren.

Etter seks seriekamper ligger Newcastle nest sist på tabellen. Med to poeng ligger de foran rivalen Sunderland på grunn av bedre målforskjell. Lørdag tar de imot Chelsea på St. James' Park. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere