RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SETTER KRAV: Selv om klubben har hatt en god sesong, er Southampton-profilen Morgan Schneiderlin klar på hva som må til for at han skal være fornøyd med å bli værende.
SETTER KRAV: Selv om klubben har hatt en god sesong, er Southampton-profilen Morgan Schneiderlin klar på hva som må til for at han skal være fornøyd med å bli værende. Foto: Nick Potts (Pa Photos / NTB scanpix)

Mener bare Champions League er godt nok

Sist oppdatert:
- Jeg har ikke noe behov for å sitte foran TV-en, sier Premier League-profil.

Sesongen så langt har gått over all forventning for Southampton under Ronald Koeman.

Manageren kom til en klubb som mistet en rekke stjerner i sommer. Koeman måtte i stor grad bygge opp et nytt lag, og nederlenderen har lykkes overraskende godt med den jobben.

Også den franske midtbaneprofilen Morgan Schneiderlin (25) ønsket seg bort fra Southampton etter forrige sesong.

Dette ble spesielt merkbart da Koemans forgjenger, Mauricio Pochettino, vil ha med Schneiderlin på flyttelasset til Tottenham.

- Jeg ville videre

- I august ville jeg videre, men klubben hadde mistet for mange viktige spillere og nektet å selge meg, sier Scheniderlin til L'Equipe.

- Siden da har jeg hatt samtaler med lederne i klubben, og jeg ønsker å spille på høyest mulig nivå. Det er viktig for 25-åringer å endelig få prøve seg i Champions League, fortsetter profilen.

Southampton er fortsatt med i kampen om en Champions League-plass neste sesong. Schneiderlin påpeker at han igjen vil prøve å komme seg bort fra klubben til sommeren hvis klubben ikke tar en av de fire øverste plassene i ligaen.

- Høyest mulig nivå

Seks poeng skiller opp fra sørkystklubben til Manchester United på den viktige fjerdeplassen på Premier League-tabellen.

Schneiderlin er i disse dager på landslagsoppdrag for Frankrike.

Han sier at han kan være tilfreds med å spille videre for Southampton, men det forutsetter at laget får en mulighet til å spille i den gjeveste europacupen.

- Siden Southampton fortsatt har sjansen til å kvalifisere seg for Champions League, kan det hende jeg blir. Hvem vet? Jeg har ikke noe behov for å sitte foran TV-en på tirsdager og onsdager, understreker franskmannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere