*Nettavisen* Sport.

Mener United er på nivå med Bayern München

OPTIMIST: Bayern München er storfavoritter før Champions League-kvartfinalen mot Manchester United, men manager David Moyes har tro på seier. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Optimistisk David Moyes møtte pressen før storoppgjøret.

31.03.14 16:45

Tirsdag skal Manchester United i aksjon mot regjerende mesterligavinner Bayern München i kvartfinalen i Champions League.

Tyskerne er storfavoritter før oppgjøret, men til tross for en svært skuffende sesong, mener manager David Moyes at hans lag er på nivå med den tyske seriemesteren.

- Vi vet at vi er så gode som et hvert lag når vi har dagen, men det må vi ha oftere, sier skotten ifølge The Telegraph.

- Jeg har stor tro på spillerne, noe jeg har sagt fra første stund. Jeg har følelsen av at samtlige på laget ønsker å spille, det vet jeg ut ifra det de viser på trening, forklarer Moyes.

Møter Guardiola
Manchester United ligger for øyeblikket på en 7. plass, mens Bayern München har sikret seg seieren i Bundesliga rekordtidlig denne sesongen.

Likevel frykter ikke skotten duellen mot Pep Guardiola og hans spillere.

- Jeg ser virkelig frem til å spille mot ham. Jeg har heller ingen tvil om at jeg kommer til å gjøre det flere ganger i framtiden, sier Moyes.

- Ikke "underdogs"
Spillende trener Ryan Giggs var også til stedet på pressekonferansen mandag.

Waliseren fortalte at spillerne har samme oppfatningen som deres manager.

- Vi spillerne ser ikke på oss selv som "underdogs". Vi ser på oss selv som Manchester United, som spiller i Champions League, sier Giggs.

- Det er to store klubber, med to flotte historier og to lag som spiller fotball på den riktige måten, hevder waliseren.

Tirsdag spilles altså den første av to kvartfinaler mellom de to gigantene. Det er Manchester United som spiller hjemme på Old Trafford først.

Kampen kan du følge i vårt livesystem fra klokken 20.45.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag