RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FORSKERKNING: Gareth Bale kan være på vei tilbake til Premier League. Men til hvem?
FORSKERKNING: Gareth Bale kan være på vei tilbake til Premier League. Men til hvem? Foto: Gerard Julien (Afp)

Mener United må selge De Gea og kjøpe Bale

Sist oppdatert:
Kjent skribent mener waliseren ville vunnet ligaen med hvilket som helst topplag i England.

Ryktene rundt Gareth Bale sin fremtid har vært mye spekulert denne sesongen. Etter overgangen fra Tottenham for snart to sesonger siden har ikke waliseren greid å leve opp til den enorme overgangssummen Real Madrid betalte for han.

For David De Gea har det gått bedre. Spanjolen har storspilt for Manchester United de siste sesongene og 24-åringen er nå en av verdens beste keepere. De Geas storspill har selvfølgelig Real Madrid fått med seg, og storklubben skal være interesserte i å hente han tilbake til hjembyen.

Kan vinne ligaen
Nå mener sportsskribent i Daily Mail, Martin Samuel, at Manchester United bør ofre sin superkeeper for å hente Gareth Bale tilbake til England.

Manchester United skal ha blitt tilbudt midtbanespiller Sami Khedira, men Samuel mener Bale hadde vært en bedre match for Old Trafford-laget.

Han går så langt å mene at hvis rødtrøyene henter inn waliseren, så vil ligatittelen være deres neste sesong.

Det samme gjelder for Chelsea, Arsenal og Manchester City.

BYTTE: Samuel mener United bør bytte De Gea med Bale.

Robin van Persie
Skribenten mener overgangen kan ha den samme effekten som Robin van Persie sin overgang fra Arsenal til Manchester United. Nederlenderen var toppscoreren i ligaen året før overgangen, og var en viktig spiller for Manchester United i sin første sesong for klubben.

Tilbake i 2012 var daværende Manchester City-manager Roberto Mancini rasende for at nederlenderen ikke kom til de. Hadde han gjort det hadde de blå vunnet ligaen, mener Samuel.

I stedet gikk han til rivalen Manchester United og vant ligaen den sesongen.

Mancini uttale selv at spissen var forskjellen på lagene den sesongen.

- Han forandret sesongen deres. Han er forskjellen på lagene, sa Mancini tilbake i 2012.

Ville vært en nøkkelspiller
Gareth Bale kan være avgjørende for tittelkampen i England neste sesong. I Spania har han ikke den samme evnen på grunn av Lionel Messi. Argentineren er verdens beste akkurat nå, og er enda bedre ved siden av Neymar og Luis Suarez.

Waliseren er heller ikke den beste i Real Madrid, med Cristiano Ronaldo som den store superstjernen.

Men i England ville situasjonen vært en annen mener skribenten.

I Chelsea ville han og Eden Hazard vært ustoppelige, men det ville vært samme situasjon i Manchester United hvis de fikk i gang Angel Di Maria sammen med Wayne Rooney.

I Manchester City ville han vært en del av en dødelig trio med David Silva og Sergio Agüero, og i Arsenal med Alexis Sanchez og Mesut Özil.

Har det Madrid trenger
Men skulle en overgang til England skje, ville det ikke være noen vits for de andre topplagene å være med i en budkrig. Manchester United sitter på det ultimate byttekortet i keeper David De Gea.

Real Madrid trenger en erstatter for en aldrende Iker Casillias, og De Gea ville vært en perfekt erstatter.

Martin Samuel avslutter med å skrive at Sami Khedira ville gjort Manchester United til et bedre lag, men Bale ville gjort dem til mestere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere