RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Messi: – Vet ikke hvor jeg spiller neste år

VET IKKE: Lionel Messi fortalte på den røde løperen i forkant av Gullballen-utdelingen at han ikke vet hvor han spiller neste sesong.
VET IKKE: Lionel Messi fortalte på den røde løperen i forkant av Gullballen-utdelingen at han ikke vet hvor han spiller neste sesong. Foto: Walter Bieri (Ap / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Lionel Messi setter fyr på spekulasjonene rundt hans klubbfremtid.

Lionel Messi hintet mandag om at han kan være på vei vekk fra Barcelona.

Søndag avviste den argentinske superstjernen alle spekulasjoner om at han vurderer å skifte ut spill i Barcelona med en annen klubb. Men før utdelingen av Gullballen fikk Messi spørsmål om han ønsket å avslutte karrieren i Barcelona eller i argentinske Newell's Old Boys i hjembyen Rosario.

- Jeg vet ikke hva som kommer til å skje, om jeg kommer til å spille i Newell's. Jeg vet ikke hvor jeg spiller neste år, selv om jeg alltid har sagt at jeg ønsker å avslutte i Barcelona. Men ingen vet hva framtiden bringer, svarte en kryptisk Messi.

Etter søndagens 3-1-seier over Atlético Madrid sa 27-åringen at han ikke hadde noe ønske om å spille noe annet sted. Samtidig avviste han ryktene om at han ønsket å få trener Luis Enrique sparket.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere