RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Messi-bomben: - Kan være på vei til engelsk klubb

TIL ENGLAND? Lionel Messi skal være ønsket av flere av storklubbene i Premier League.
TIL ENGLAND? Lionel Messi skal være ønsket av flere av storklubbene i Premier League. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Tre engelske klubber skal ha tatt kontakt med argentineren de siste dagene.

Tre Premier League-klubber skal ha blitt overrasket da de nylig tok kontakt med representanter for Lionel Messi i håp om å hente ham til klubben.

For mens han tidligere har vært klar på at han ønsker å bli værende i Barcelona, skal han, i følge LA Liga-ekspert Guillem Balague, være mer åpen for å lytte til andre tilbud nå enn tidligere.

- Det betyr ikke at han helt sikkert kommer til å dra, men han lytter, skriver Balague på Twitter.

United, City og Chelsea

Den siste tiden skal Manchester United, Manchester City og Chelsea ha tatt kontakt med argentineren i håp om å få til en overgang, skriver The Sun.

Det er imidlertid ventet at Barcelona på ingen måte har tenkt til å gi slipp på 28-åringen uten en kamp.

Messi har fortsatt tre år igjen av kontrakten med katalanerne og de skal ha et sterkt ønske om at han skal bli værende i klubben.

- Lei av myndighetene

Likevel kan argentinerens problemer med spanske myndigheter om påstått skatteunndragelse være med på å sende ham bort fra La Liga.
Det er i hvert fall det spansk presse spekulerer i. De tror argentineren har sett seg lei av alle problemene.

Selv vil Messi si lite om fremtiden sin.

I et «spørsmål-svar-intervju» ned nettstedet Yahoo, svarer 28-åringen noe kryptisk på spørsmålet om han kan se for seg å spille i en annen liga.

- Jeg vil ikke se for langt frem i tid. Jeg tar hver dag som den kommer og for øyeblikket er jeg med Barcelona i den spanske ligaen hvor jeg har skapt meg et liv som jeg trives i, forteller Messi.

Det er for øvrig Guillem Balague som har gjort intervjuet med argentineren - samme mann som mener argentineren skal være villig til å lytte til eventuelle tilbud fra andre klubber.

Veland tviler

La Liga-ekspert og fotballkommentator i C More, Petter Veland, tror det skal mye til for at Messi forlater Barcelona.

- Jeg tenker at det må skje noe dramatisk, drastisk og veldig alvorlig om han skal reise fra Barcelona. Han er en type som setter trivsel, samhold og klubbtilhørighet veldig høyt. Hvis Messi hadde hatt lyst til å forlate Barcelona, så hadde han hatt nok av muligheter til å gjøre det allerede, sier Veland til Nettavisen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

La Liga-ekspert Petter Veland tror Lionel Messi blir i Barcelona.La Liga-eksperten sier imidlertid at han også har fått med seg ryktene og spekulasjonene som har vært i spanske medier om at argentineren har sett seg lei av påstandene om skattesvindel. 

- At det skal føre til at han forlater klubben som har gitt ham alt virker ikke så sannsynlig for min del. Og at engelske klubber tar kontakt med Messi skjer uansett. Jeg tipper dette føyer seg inn i rekken av ting som ikke stemmer, i hvert fall hvis vi snakker om neste sommer, det tror jeg blir alt for tidlig, forklarer Veland.

Skadet

At det er stor interesse for Lionel Messi er ingen overraskelse.

Den lille argentineren har sammen med Cristiano Ronaldo vært verdens beste spiller de siste årene og at andre klubber viser interesse for Barcelona-angriperen kommer ikke som noe sjokk.

Messi er for øyeblikket ute med en kneskade og det skal fortsatt være noen uker til han er tilbake på fotballbanen.

Barcelona har variert voldsomt i prestasjonene uten argentineren på banen. Katalanerne ligger nå på tredjeplass i La Liga etter åtte serierunder.

Søndag spiller Barcelona mot Eibar klokken 18:15.


Se siste episode av Tippemagasinet her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere