RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mister plassen på Chelsea-benken etter Mourinho-kritikk


STILLINGSENDRING: Chelseas klubblege Eva Carneiro får ikke lenger lov til å være med på treninger, kamper eller hotellbesøk med resten av apparatet rundt klubben.
STILLINGSENDRING: Chelseas klubblege Eva Carneiro får ikke lenger lov til å være med på treninger, kamper eller hotellbesøk med resten av apparatet rundt klubben. Foto: Matthew Ashton (Getty Images)
Chelsea-lege Eva Carneiro er i hardt vær på Stamford Bridge.

José Mourinho regelrett raste mot Chelseas egne klubblege Eva Carneiro etter lørdagens uavgjortresultat mot Swansea i åpeningsrunden. Grunnen var at Carneiro løp ut på banen for å gi behandling til Eden Hazard, noe Mourinho mislikte sterkt ettersom det betød at Hazard måtte ut på sidelinjen på et tidspunkt hvor Chelsea allerede hadde fått utvist én spiller.

- Jeg er ikke fornøyd med det medisinske teamet mitt. Hvis du skal ut på banen for å behandle en spiller, må du være helt sikker på at det er et alvorlig problem. Jeg så at Eden ikke hadde noen betydelig skade, men først og fremst sliten. Konsekvensen av dette ble at vi kun hadde åtte utespillere på banen, sa Mourinho tydelig oppgitt etter kampen, og la til at Carneiro ikke forstod spillet.

I ettertid har det kommet fram at Hazard selv ba om å få behandling da dommeren spurte ham.

Nå skriver Telegraph at avgjørelsen uansett får konsekvenser for Carneiro, i form av at hun ikke lenger vil få lov til å være tilstede på treninger, kamper eller være med når resten av laget bor på hotell. Hun blir dermed ikke å se på benken i kommende søndags storkamp mot Manchester City.

Dermed virker ikke Mourinho å ha fått et nytt syn på saken, selv etter noen dagers tenkepause.

Likevel vil Carneiro fortsette i rollen som Chelseas klubblege, skriver Telegraph. Om Carneiro er villig til å godta det som må kalles en betydelig stillingsendring, er ennå uvisst.

Carneiros eneste reaksjon har så langt vært en tvetydig status på Facebook.

- Jeg vil takke offentligheten for den overveldende støtten. Setter stor pris på det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere