Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Monaco bekrefter interesse fra storklubber

ETTERTRAKTET: Monaco forteller at flere storklubber er interesserte i Falcao, til tross for hans svake sesong.
ETTERTRAKTET: Monaco forteller at flere storklubber er interesserte i Falcao, til tross for hans svake sesong. Foto: Nigel French (Pa Photos / NTB scanpix)
- Avgjørelsen ligger hos Manchester United.

Radamel Falcao har ikke hatt noen god sesong hos Manchester United.

Stjernespissen har kun scoret fire mål i Premier League, og han har langt fra vært den bidragsyteren mange håpet på da colombianeren kom på lån fra Monaco forrige sommer.

Premier League-klubben har en opsjon på å kjøpe Falcao etter sesongen, men det har gått mange rykter på at klubben ikke har ønsket å benytte seg av denne.

Liverpool har blant annet blitt nevnt som høyaktuelle for spissen neste sesong, en overgang som eventuelt ville blitt tatt dårlig i mot av United-fansen.

Men nå forteller visepresident i Monaco Vadim Vasiljev at ingenting er avgjort hva gjelder hvor Falcao spiller neste sesong.

Han hevder at United fortsatt er et høyaktuelt alternativ.

- Jeg møtte Manchester United-ledere forrige søndag, og de har fortsatt ikke bestemt seg om de vil benytte seg av opsjonen, sier Vasiljev ifølge Sky Sports.

Han innrømmer at årets sesong ikke har vært den beste «reklameplakaten » for colombianeren, men han forteller at det er flere storklubber som har snust på mulighetene til å hente ham.

- Vi er ikke i forhandlinger for øyeblikket, selv om store klubber er interesserte (i Falcao). Avgjørelsen ligger hos Manchester, og så skal vi snakke med spilleren og finne ut hva han ønsker, avslutter Vasiljev.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!