RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MULIG Å KJØPE? Chelseas manager mener alle spillere er til salgs bare prisen er den rette, også Liverpool-stjernen Raheem Sterling (til høyre). Her sammen med Diego Costa da lagene møttes i ligacupen i vinter.
MULIG Å KJØPE? Chelseas manager mener alle spillere er til salgs bare prisen er den rette, også Liverpool-stjernen Raheem Sterling (til høyre). Her sammen med Diego Costa da lagene møttes i ligacupen i vinter. Foto: John Walton (Pa Photos / NTB scanpix)

Mourinho: - Alle spillere har en pris

Sist oppdatert:
Chelsea-manageren avslører sitt syn på Raheem Sterlings situasjon.

Liverpool-manager Brendan Rodgers sa torsdag at Raheem Sterling ikke blir solgt i sommer, uansett hvor mye klubben eventuelt blir tilbudt for å selge juvelen.

Utsagnet kom i kjøvannet av et BBC-intervju der Sterling forklarte at han ikke bryr seg om penger, men bare vil spille for en klubb som kan vinne titler.

Det er blitt anslått at 20-åringen har fått en tilbud som gir han fire ganger mer i ukelønn dersom han forlenger avtalen med Liverpool. Likevel har Sterling valgt å vente med å skrive under på en kontraktsforlengelse.

Da Chelsea-manager José Mourinho fikk spørsmål om Sterlings situasjon fredag, erkjente portugiseren at han forstår Rodgers' syn på saken.

Annen filosofi

Dog mener Mourinho at alle spillere bør være tilgjengelig for salg hvis de ikke ønsker å spille for klubben de er tilknyttet.

- Jeg liker ikke spillere som ikke vil spille for meg og klubben min. Det er helt klart, sa Mourinho, og påpekte at Zlatan Ibrahimovic ble solgt til Barcelona under hans periode som Inter-trener, nettopp fordi han ba om det.

(artikkelen fortsetter under bildet)

TROVERDIG RÅDGIVER? José Mourinho mener selv Eden Hazard ville hatt en prislapp dersom han ønsket seg bort fra Chelsea.

Uten å nevne Sterling spesielt, sa Mourinho at et salg aldri er helt umulig etter hans syn.

- Alle spillere har en pris. Det spiller ingen rolle hvem det er. Hvis du spør meg nå, kan vi for eksempel snakke om Eden Hazard, siden han har signert en ny kontrakt.

- Ønsker jeg at han forlater Chelsea? Nei. Hvis han vil bort, ikke ønsker å jobbe med meg og ikke vil spille for Chelsea: Har Eden Hazard en prislapp da? Jeg mener han har det, fortsatte Mourinho.

Kobles til mange

Nettopp Chelsea ryktes å være blant klubbene som lurer i buskene dersom Sterling og Liverpool ikke blir enige om nye kontraktsbetingelser.

Også Manchester United og Arsenal nevnes blant de interesserte, sammen med Real Madrid og Bayern München.

Raheem Sterling har to år igjen av avtalen med de røde fra Merseyside og har i dag en ukelønn på 35.000 pund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere