Mourinho: - Han lovte meg å ikke ta jobben min

SIKKER: Jose Mourinho er helt sikker på at Jurgen Klopp ikke ender opp i Chelsea.

SIKKER: Jose Mourinho er helt sikker på at Jurgen Klopp ikke ender opp i Chelsea. Foto: John Walton (Pa Photos)

José Mourinho avkrefter alle rykter om at Jürgen Klopp skal bli Chelsea-manager.

Jürgen Klopp bekreftet tidligere denne uken at han slutter som trener i Dortmund etter sesongen. På kort tid har han rukket å bli linket til de aller fleste storklubbene i Europa.

Høyest på listen over klubber som Klopp linkes til står Manchester City, men også Chelsea er en klubb som har blitt nevnt.

De ryktene setter Chelsea-manager José Mourinho en stopper for nå. Klopp og Mourinho er nemlig gode venner, og Mourinho sier ifølge London Evening Standard at Klopp har lovt ham å ikke ta jobben hans.

- Han er en veldig god trener, en god venn og vi har snakket sammen. Det eneste han fortalte meg er at han ikke kommer til Chelsea, så jeg er rolig, sier Mourinho med et glimt i øyet.

- Tåpelig
I stedet kan det hende at Klopp ender opp i Arsenal. Hos The Gunners, ønsker ikke manager Arsene Wenger å kommentere ryktene om at han kan bli erstattet av Klopp.

- Jeg liker alle managere, og respekterer de, men jeg synes dette sirkuset er litt tåpelig, sier Wenger.

- Hver enkelt klubb må velge hva som er best for de, og jeg respekterer det som har skjedd i Dortmund. De er en stor klubb, og vil klare seg uten Klopp, mener Arsenal-manageren.

Toppkamp
Lørdag er det toppkamp i Premier League, for José Mourinho. Hans Chelsea tar imot Manchester United. Med seier for de blå der, virker ligaen å nærmest være avgjort. Vinner de røde, derimot, vil både Arsenal og Manchester United være en trussel for Chelsea i sesongavslutningen.

Arsenal spiller FA-cup-kamp mot Reading denne helgen, men møter Chelsea i Premier League allerede neste helg.

Alle helgens fotballkamper kan du følge live i Nettavisens livesystem.

P.S. Vi er tilbake i vårt gamle livesystem nå, til glede for mange lesere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.