RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho: - Håper ikke vi kjøper flere


FERDIG: José Mourinho ønsker ikke flere kjøp i Chelsea.
FERDIG: José Mourinho ønsker ikke flere kjøp i Chelsea. Foto: Matt Dunham (Ap)
Chelsea-manageren sier seg ferdighandlet.

Chelsea har fått en elendig start på sesongen, og er allerede åtte poeng bak serieleder Manchester City. Manager José Mourinho sier han sannsynligvis ikke kommer til å styrke stallen før overgangsvinduet stenger.

Lørdag sjokkerte Crystal Palace da de slo Chelsea 2-1 på Stamford Bridge. Tapet var bare Mourinhos annet på hjemmebane på 100 kamper som manager for London-klubben, og gjør at de ligger på nedre halvdel i Premier League etter fire runder.

Chelsea har lagt inn bud på Evertons John Stones, men Merseyside-klubben nekter å selge stortalentet. De er også koblet til Juventus-stjernen Paul Pogba, men Mourinho sa etter lørdagens kamp at han ikke vil kjøpe flere spillere.

- Jeg håper ikke det. Jeg liker ikke å gjøre det. Jeg ga klubben min rapport om den kommende sesongen 24. april. Jeg synes ikke jeg skal komme 29. eller 30. august og si jeg vil prøve noe annet. Vi må formes som lag, sier portugiseren.

Chelsea har hentet Pedro fra Barcelona, Asmir Begovic fra Stoke, Baba Rahman fra Augsburg og Kenedy fra Fluminense.

Tøft program

To tap, én uavgjort og bare én seier er sjelden kost for et Mourinho-lag, og flere engelske medier har pekt på at han ofte sliter med lagene sine i den tredje sesongen.

- Realiteten er at vi har hatt en elendig start. Fire poeng er veldig svakt, sier manageren.

På grunn av landslagspausen har Mourinho to uker på seg for å få orden på laget. Det trengs, for seriekampene i september er tøffe for Chelsea.

Først venter Everton på bortebane, før Mourinhos nemesis, Arsène Wenger, kommer på besøk med Arsenal. Etter det spiller de borte mot Newcastle, som virker som å ha fått orden på forsvaret.

- For svake defensivt

Selv om de er åtte poeng bak City, sier Mourinho de fortsatt kan være med å kjempe om seriegullet.

- I en annen liga ville jeg sagt «game over», men ikke i England.

Unggutten Kurt Zouma har startet de to siste kampene i midtforsvaret. Det har ikke vært en ubetinget suksess, for laget har sluppet inn fire mål.

- Vi har ikke vært gode nok defensivt, og vi må bli bedre. Som forsvarsspiller er det skuffende. Vi må snakke sammen og være konsentrerte både i kamp og på trening. Vi har et godt lag, men vi må vise det på banen, sier Zouma til klubbens nettsted.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere