*Nettavisen* Sport.

Mourinho: - Ingen store endringer i Chelsea

FÅ KJØP: Chelsea-manager José Mourinho sier han ikke kommer til å gjøre store endringer før neste sesong. Foto: Eddie Keogh (Reuters)

- Vår overgangsfilosofi krever ikke mye penger.

Chelsea styrer mot ligagull i England, men formen i Europa viser at klubben fortsatt har et stykke igjen. Likevel sier manager José Mourinho at han ikke kommer til å kjøpe mye nytt.

Før helgens ligarunde har Chelsea et forsprang på seks poeng, med én kamp til gode på gullrival Manchester City.

- Lang vei igjen
Mye skal til for at Chelsea ikke vinner serien for første gang siden 2010.

- Vi ligger foran og forspranget er betydelig, men det er fortsatt lang vei igjen. Vi er sterke og selvsikre, sier Mourinho.

Drømmen om seier i mesterligaen endte ved første hinder i utslagsrunden. Da ble franske Paris St. Germain for sterke.

Mourinho sier han uansett ikke kommer til å gjøre store endringer i stallen før neste sesong.

- Vår overgangsfilosofi krever ikke mye penger, for vi trenger ikke så mye. Vi liker stallen og spillerne vi har. Med et par unntak er det en ung samling spillere, sier han.

Tror på unggutt
Chelsea er blitt koblet til, blant andre, Juventus-stjernen Paul Pogba, men portugiseren sier han er fornøyd med midtbanen.

- Jeg tenker ikke på Pogba eller noen andre spillere. Det eneste jeg kan be om er at dere ser på midtbanespillerne våre. Mellom Nemanja Matic, Cesc Fàbregas, Ramires, Ruben Loftus-Cheek og Jon Obi Mikel har vi en fin gruppe.

Mourinho sier han har stor tro på at Loftus Cheek, som har debutert denne sesongen, vil være nærmere en fast plass neste sesong.

- Han kommer til å kjempe om en plass, sier han om 19-åringen.

Hull, som er søndagens motstander, kjemper mot nedrykk. Laget har riktignok fått litt pusterom etter god form den siste tiden, men et nytt tap kan sende det ned i gjørma igjen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag