*Nettavisen* Sport.

Mourinho: - Jeg fortjener ikke penger til å handle spillere

IKKE PENGER: Jose Mourinho ønsker ikke penger til å forsterke stallen i januar. Foto: Alan Walter (Reuters)

Chelsea-manageren viser plutselit uvant ydmyke sider.

Etter en katastrofal start på sesongen, innrømmer Chelsea-sjef Jose Mourinho at forsterkninger i januar ikke er noe han egentlig fortjener, skriver Daily Mail.

- Jeg sier ikke at jeg ikke kommer til å kjøpe spillere i januar, men jeg kommer ikke til å spørre klubben om penger. Jeg fortjener ikke, og har ingen rett til det nå, i mine egne øyne, forklarer portugiseren.

- Trenger ansvar
Skulle manageren bli bedt om å handle nye spillere i januar, føler han det fjerner noe av ansvaret og presset fra spillerne og han selv. Det er noe han helst ikke ønsker at skal skje.

- Jeg er fornøyd med de spillerne jeg har. Blir det kjøpt inn mange nye folk, vil det fjerne ansvaret vi har. Ansvarliggjørelsen vår er viktig for meg. Jeg stoler på at de spillerne jeg har skal snu dette, og jeg er sikker på at sammen får vi nettopp det til, forteller Mourinho.

Møter Norwich
Etter en kanonsesong i fjor, har det gått tråere for blåtrøyene denne sesongen.

Lite har fungert for Chelsea, og laget ligger på 16.-plass i Premier League. Lørdag møter de Norwich hjemme på Stamford Bridge. Der håper Mourinho at vendepunktet for året kan komme.

Norwich-kampen kan du følge live hos Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag