*Nettavisen* Sport.

Mourinho: - Tottenham kan vinne ligaen

HYLLER SPURS: José Mourinho. Foto: Tony O'Brien (Reuters)

José Mourinho skryter av rivalen før London-derbyet.

Chelsea-manager José Mourinho skyter av Tottenham før London-derbyet søndag, og portugiseren mener Spurs er med i kampen om seriegullet.

- Hvis noen sier at Tottenham slåss om tittelen, så ler jeg ikke. Jeg hadde akseptert det, fordi laget er veldig sterkt. Manageren er god. Spillerne er gode. De er stabile, og spiller bra. Det er et veldig, veldig godt lag, sier Mourinho.

- Jeg vet hvem vi kan hente
Tottenham har ikke tapt i serien siden åpningskampen mot Manchester United, mens Chelsea på sin side har tapt sju av de første 14 kampene denne sesongen.

Den dårlige sesongstarten for de blå har fått ryktene om nye spillerkjøp i januar til å svirre. Blant annet Leicesters storscorer Jamie Vardy og Tottenhams Harry Kane har vært nevnt som spillere som skal være ønsket i Chelsea.

- Jeg vet hvilke spillere vi kan hente, og hvilke spillere som er umulige. Jeg skal gjøre den beste jobben jeg kan med de spillerne jeg har, sier Mourinho.

- Fordel

Chelsea går inn i derbyet etter 4-0-seier over Maccabi Tel Aviv i mesterligaen tirsdag. Tottenham på sin side har hatt to dager mindre hvile etter 1-0-seieren over Qarabag i europaligaen torsdag.

Mourinho tror ikke to ekstra dager gir Chelsea en fordel, og han sammenligner situasjonen med Chelseas kampprogram før semifinalene mot Atlético Madrid i mesterligaen i 2013/2014.

- Vi spilte mot Liverpool søndagen før oppgjøret i mesterligaen, den største turneringen i verden. Hvis det ikke var et problem for Chelsea, hvorfor skulle det være et problem for Tottenham nå? spør portugiseren.

- Den semifinalen var mot slutten av sesongen, og da er kampene tyngre enn i november. Det var ikke et problem for oss. Det er ikke et problem for dem, fortsetter Mourinho. (©NTB)

Kampen mellom Tottenham og Chelsea starter 13.00 og kan følges direkte i vårt livesystem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag