*Nettavisen* Sport.

Mourinho: - United og City vil sprenge markedet

FRYKTER PENGEGALOPP: José Mourinho er redd Premier League-konkurrentene går bananas på det kommende overgangsmarkedet. Foto: John Sibley (Reuters / NTB scanpix)

Portugiseren frykter at Manchester-klubbene vil gjøre det vanskeligere for andre klubber å kjøpe spillere til sommeren.

15.05.15 19:18

Til The Telegraph forteller José Mourinho at han frykter at Manchester-klubbenes jakt etter nye spillere vil skape ubalanse i overgangsmarkedet.

- Markedet er vanskelig. Jeg tror at denne sommeren vil bli som hvis Wall Street skulle kollapset. Noen klubber kommer til å innta markedet så bestemt at de vil forstyrre det, og ta det til et nytt nivå, sier Mourinho til The Telegraph.

Det er ingen hemmelighet at begge Manchester-klubbene trenger forsterkninger for å stille sterkere til neste sesong.

Louis van Gaal har allerede brukt 25 millioner pund på det nederlandske stortalentet Memphis Depay, og ifølge avisen vil fire nye spillere komme til å bli signert. City på sin side blir sterkt koblet til blant andre Paul Pogba.

- Ingen drastiske endringer

Chelsea-manageren bekrefter at klubben kommer til å se etter nye spillere de også, men at han frykter at prisene blir skutt i været som følge av Manchester-klubbenes aktivitet. Likevel innehar han ikke noen frykt for sine argeste konkurrenter.

- Vi er i en god situasjon. Vår tropp er ganske stabil, og vi trenger ingen drastiske endringer. Forrige sesong var vi nødt til å forsterke laget, mens vi nå kun trenger å beholde spillerne våre. Men vi trenger noen spillere for å bli enda bedre, sier portugiseren.

I det siste har det versert rykter om at Mourinho er ute etter Atletico Madrid-spilleren Antoine Griezmann, og Real Madrids Raphaël Varane.

Atletico Madrid-spillerens lagkamerat Koke har også vært nevnt i forbindelse med en overgang til London-klubben. Spanjolen selv gikk nylig ut og fortalte at han ikke forlater den spanske hovedstaden.

Kan forlate Chelsea

En spiller som ikke har slått til i den blå trøyen er venstreback Filipe Luis. Den tidligere Atletico-backen har denne sesongen vært andrevalg bak Cesar Azpilicueta, og lite tyder på at brasilianeren ønsker nok en sesong som reserve.

En overgang tilbake til sin gamle klubb har den siste tiden vært et tema, noe som gleder Koke.

- Filipe Luis er mer enn en lagkamerat. Han er en god venn, og vil alltid være velkommen tilbake til klubben, sier Koke.

Chelsea har denne sesongen hatt 26 spillere utlånt til andre klubber. Flere av disse går en usikker fremtid i møte.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.