RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho: - Vi må ikke vinne


JEVNT: José Mourinho mener alle lag vil avgi poeng i løpet av en Premier League-sesong, og at Chelsea ikke er avhengig av en god start.
JEVNT: José Mourinho mener alle lag vil avgi poeng i løpet av en Premier League-sesong, og at Chelsea ikke er avhengig av en god start. Foto: Alan Walter (Reuters)
Sist oppdatert:
Mener Chelseas tittelhåp ikke avhenger av seier mot West Bromwich.

Søndag spiller Chelsea mot West Bromwich i Premier League. Chelsea har åpnet ligaen svakt, og har kun ett poeng på sine to første kamper. Det bekymrer ikke José Mourinho, som mener laget hans har råd til å tape, også mot West Bromwich.

- Det er ingen «må-vinne-kamp» for oss. Vi tåler å tape. Åtte poeng i England er 80 poeng i andre land, for der er åtte poeng som en evighet, sier Mourinho i forkant av søndagens kamp ifølge Sky Sports.

Følg West Bromwich - Chelsea live her.

Chelsea-manageren mener altså at Premier League er så jevn og tøff at alle lag vil avgi poeng i løpet av sesongen. I Spania eller Italia vil ikke topplagene gi fra seg like mange poeng, og hadde Chelsea spilt i en av de ligaene ville kampen om gullet allerede vært kjørt, hevder portugiseren.

- Det er sjelden topplagene mister poeng i andre ligaer. I England mister alle poeng, forklarer 52-åringen.

Forrige sesong ledet for eksempel Chelsea med åtte poeng på Manchester City tidlig i sesongen. Ved halvspilt sesong var avstanden omtrent utjevnet, før Chelsea på ny dro ifra, og sikret ligagullet.

Derfor tror Mourinho at de som avskriver hans lag vil få seg en stor overraskelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere