*Nettavisen* Sport.

Mourinho: - Vi må trene på å spille ti mot elleve

José Mourinho Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

For andre gang på tre kamper så Chelsea rødt. Det får José Mourinho til å endre treningsrutinene.

Etter en tung sesongstart med bare ett poeng på de to første kampene var Chelsea tilbake på rett spor da de dro i land en 3-2-seier mot West Bromwich på søndag.

Først scoret nysigneringen Pedro, før samme mann satte opp Diego Costa til 2-0. James Morrison reduserte, men César Azpilicueta roet Chelsea-nervene med sin 3-1-scoring rett før pause.

Så, ti minutter ut i andre omgang pådrar Chelsea-kapteinen John Terry seg rødt kort.

- En spiss dytter ned en forsvarer, det er frispark, det er ikke frispark. Du stopper spillet på midtbanen, det er gult kort, det er ikke gult kort. Jeg foretrekker å konsentrere oss om vårt lag, og vi responderte på det rød kortet med å virkelig ville vinne, sier Mourinho ifølge Telegraph.

Bare fem minutter etter Terrys utvisning reduserte Morrison nok en gang, men heltemodig innsats fra de ti blå halte i land årets første trepoenger.

På de tre første kampene har Chelsea fått to røde kort. I serieåpningen fikk keeper Thibaut Courtois rødt, mens det var altså Terry som fikk marsjordre i går.

- Det ser ut som vi er smurt inn i honning ettersom vi tiltrekker oss alt... negativt, sa Mourinho til Sky Sports rett etter kamp.

Og selv om det er noe uvant å høre José Mourinho tidligere i artikkelen snakke om at han kun vil konsentrere seg om sitt eget lag og nekte å skylde på noe annet, så klarer han ikke å dy seg helt med å sende et stikk til dommerne:

- Vi må begynne å trene på å spille elleve mot ti. Vi er nødt til det. Vi har faktisk gjort det et par ganger i sesongforberedelsene, men vi må gjøre det mer. Ti mann når du vinner, ti mann når du taper, avslutter han i mer kjent stil.

Chelsea møter Crytsal Palace på lørdag. Elleve mot elleve fra start mest sannsynlig.

Annonsebilag