RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho: - Vi prøver, vi prøver, vi prøver...


UTE: José Mourinho og hans Chelsea er ute av sesongens ligacup.
UTE: José Mourinho og hans Chelsea er ute av sesongens ligacup. Foto: Alex Morton (Reuters)
Sist oppdatert:
Straffedrama sendte Chelsea ut av ligacupen.

STOKE - CHELSEA 1-1 (1-1e.e.o 6-5 e.s.):

José Mourinho er i hardt vær for tiden. Portugiseren får ikke noe til å stemme med sitt Chelsea. Tirsdag ballet det på seg nok en gang, da Stoke fikk æren av å slå londonerne ut av sesongens ligacup.

Etter 1-1 ved full tid på Britannia Stadium, måtte lagene ut i ekstraomganger. Heller ikke der var det mulig å skille Stoke og Chelsea, og det hele endte med straffesparkkonkurranse.

Eden Hazard ble syndebukk fra ellevemeteren, da han var den eneste som bommet blant de ti første straffeskytterne. Dermed er Chelsea ute av sesongens ligacup, og Stoke er klare for kvartfinale.

I tillegg til å ryke ut av ligacupen, ble Diego Costa skadet for gjestene. Omfanget av skaden er fremdeles usikkert, tirsdag kveld.

- Vi prøver
Det var en frustrert José Mourinho etter kampen.

- Vi prøver, vi prøver, vi prøver. Laget gjorde alt de kunne. Jeg prøvde til og med å hjelpe til også, forklarte Mourinho ifølge BBC etter kampen.

Han mente at Chelsea var uheldige som ikke vant mot Stoke.

- Da vi fikk 1-1-målet følte jeg at vi fortjente det. Å ligge under 1-0 var urettferdig. Men slik er det.

Remy inn til ingen nytte
Tirsdagens kamp startet kjedelig for Chelsea. Allerede etter en halvtimes spill, måtte Diego Costa forlate banen.

Den brasilianskfødte spanjolen så ut til å skade seg i en kollisjon med Stoke-keeper Jack Butland. Costa forsøkte å spille videre etter smellen, men måtte gi opp forsøket etter 33 minutters spill.

Loïc Rémy kom inn og overtok måltyvens plass i Chelsea-angrepet.

27 år gamle Costa var Chelseas toppscorer sist sesong med 21 scoringer. Så langt denne sesongen har han bare notert seg for tre fulltreffere.

Vakker scoring
Målet til Stoke kom i starten av den andre omgangen. Jonathan Walters har for vane å score viktige mål for Stoke. Det gjorde han igjen, tirsdag.

Etter 52 minutter sendte han hele Britannia til himmels, da han banket ballen i mål via tverrliggeren. En vakker scoring fra Walters.

Da det så ut til å gå mot cup-exit for Mourinhos menn, var det nettopp innbytter Remy som stod frem. Franskmannen dukket opp på en corner på overtid av kampen, og sikret ekstraomganger for Chelsea.

Rett før dommeren blåste av den andre omgangen, pådro Phil Bardsley seg sitt andre gule kort for kvelden. Stoke måtte dermed klare seg med ti mann i ekstraomgangene.

«Straffekonk»
Til tross for å være én mann mindre, forsvarte hjemmelaget seg godt i den ekstra halvtimen.

Både Eden Hazard og Willian hadde muligheter til å avgjøre for gjestene, men ballen ville ikke i mål, og kampen måtte avgjøres på straffesparkkonkurranse.

De åtte første straffesparkene gikk i mål, og Marco Arnautovic gikk fram for å ta Stokes siste straffespark. Han scoret sikkert, og presset lå på Chelsea før den siste straffen.

Der bommet Eden Hazard for Chelsea, og Stoke gikk videre til kvartfinale i ligacupen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere