Mourinho-agent i sjelden uttalelse: - Real Madrid-ryktene er falske

BLIR VÆRENDE: Manchester United-manager José Mourinho blir værende i klubben, fastslår «superagent» Jorge Mendes.

BLIR VÆRENDE: Manchester United-manager José Mourinho blir værende i klubben, fastslår «superagent» Jorge Mendes. Foto: Carl Recine (Reuters / NTB scanpix)

Jorge Mendes går ut mot ryktene som har oppstått rundt José Mourinhos fremtid i Manchester United.

07.12.18 19:15

José Mourinho blir værende som manager i Manchester United, slår portugiserens agent Jorge Mendes fast i en sjelden uttalelse til The Telegraph fredag ettermiddag.

Mourinho har slitt med å få sving på Manchester United-laget denne sesongen, og før hjemmekampen mot Fulham på lørdag ligger laget helt nede på åttendeplass på tabellen.

Den karismatiske treneren har derfor blitt koblet vekk fra klubben gjennom hele høsten, og blant annet er gamleklubben Real Madrid blitt nevnt som en mulig ny arbeidsgiver for Mourinho. Den spanske hovedstadsklubben er også i trøbbel, helt nede på femteplass på La Liga-tabellen etter uvanlige mange tap - fem på 14 kamper - i høst.

«Det har gått rykter om at José Mourinho forlater Manchester United. Det er fullstendig usant. José er svært fornøyd med å være i klubben, og klubben er svært fornøyd med ham», sier Mendes i uttalelsen, som The Telegraph omtaler som «sjelden».

Der forteller agenten også at Mourinho har fått garantier fra klubben om at de ser på ham som sin langsiktige manager.

«Han har en langtidskontrakt med Manchester United og er fast bestemt på å bygge et solid vinnerprosjekt», skriver Mendes, som ofte omtales som den største agenten innenfor fotballen.

Manchester United har åtte poeng opp til Chelsea på fjerdeplass, plassen som sikrer laget Champions League-spill neste sesong. Opp til byrival Manchester City på tabelltopp skiller det hele 18 poeng.

Rødtrøyene går inn i kampen mot Fulham uten seier på fire kamper. Tre uavgjorte kamper og ett tap er fasiten etter de siste oppgjørene mot Arsenal, Southampton, Crystal Palace og Manchester City.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.