RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho avviser sjokkryktene

IKKE SANT: Jose Mourinho om Diego Costa-ryktene.
IKKE SANT: Jose Mourinho om Diego Costa-ryktene. Foto: Pornchai Kittiwongsakul (Afp / NTB scanpix)
Spanske medier mener superstjerne vil bort.

Chelsea-manager José Mourinho omtaler avisskriveriene om at Diego Costa skal være ulykkelig i Chelsea som bomskudd.

En spansk avis skrev tirsdag at stjernespissen lengtet hjem, og at han skal ha tatt kontakt med gamleklubben Atlético Madrid i håp om en sommerovergang.

Etter Chelseas oppvisningskamp mot Sydney FC tirsdag, tok manager José Mourinho seg tid til å kommentere rapportene.

- Det er han (Costa) som er ansvarlig for alt det gode som skjer i garderoben vår. Han er så glad, så morsom og nyter hvert eneste minutt. Han får folk til å trives rundt seg, sa portugiseren.

- Han er den gladeste fyren i garderoben, så hvis det er misnøye, kan jeg leve med det, tilføyde han.

Costa, som har slitt med en lårskade og kun spilte 40 minutter av tirsdagens kamp i Sydney, skal ikke ha vært særlig fornøyd med rapportene om at han ønsker seg hjem til Spania.

- Diego forsøkte seg, men vi ønsket ikke å ta noen sjanser med ham. Jeg sa «la fansen i det minste få en halvtime med Diego Costa», sa Mourinho etter kampen.

Portugiseren skrøt av spillerne, men rettet samtidig en pekefinger mot unggutten Reuben Loftus-Cheek. Han erstattet Costa før pause, men ble erstattet en halvtime senere.

- Som 19-åring må du lære å løpe tre ganger så mye som de andre spillerne, og du må spille på ditt maksimale nivå. Det nytter ikke å spille som en superstjerne med ballen i beina, for dette er ikke U18-nivå, sa Mourinho.

Chelsea-manageren hadde mer på lager.

- Jeg aksepterer ikke at en spiller ikke presser når vi ikke har ballen. Han hadde ikke intensiteten og ventet på at andre skulle vinne ballen, sa portugiseren.

- Jeg aksepterer ikke det fra en superstjerne og jeg aksepterer ikke det fra en 19-årig gutt. Han må lære hva det kreves å spille for oss, avsluttet han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere