RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UT MED SKADE: Diego Costa måtte forlate banen i kampen mot Stoke på lørdag etter bare ti minutter med strekkskade.
UT MED SKADE: Diego Costa måtte forlate banen i kampen mot Stoke på lørdag etter bare ti minutter med strekkskade. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Mourinho bekrefter: - Diego Costa mister United-kampen

Ut med skade etter ti minutter mot Stoke.

Chelsea-manager José Mourinho valgte å hive innpå superspissen Diego Costa i pausen av kampen mellom Chelsea og Stoke lørdag kveld.

Stoke hadde utlignet til 1-1 etter Charlie Adams drømmescoring, og den portugisiske manageren valgte å benytte seg av en skadeplaget Diego Costa i jakten på de tre poengene.

Det skulle han ikke ha gjort.

- Et par uker, minimum

Bare drøyt ti minutter ut i andre omgang signaliserte spissen at han måtte byttes ut, med det som så ut som en strekkskade.

Etter kampen bekrefter Mourinho at angrepsvåpenet blir ute i flere uker.

- Det medisinske apparatet her er fantastisk, så det er ikke noe problem. Neste uke spiller (Loïc) Remy og (Didier) Drogba, mens vi venter på Costa igjen, sier Mourinho ifølge BBC.

- Med den skaden vil han garantert være ute i et par uker, minimum, legger manageren til.

Angrer ikke

Han angrer imidlertid ikke på at han sendte spilleren på banen i pausen, selv om Diego Costa har vært ute av spill for Chelsea de siste ukene.

- Dersom det medisinske apparatet hadde sagt at han trengte fire uker på å komme seg, ville ikke dette skjedd. Men i fotball må vi ta risikoer. Jeg tar risker av og til som manager, og får ikke alltid et resultat jeg liker, sier Mourinho.

- Men alle scanningene vi gjorde for to dager siden viste at muskelen var bra, og spilleren trente 100 prosent to ganger. Da gjorde han mye mer enn han gjorde i dag.

Møter United og Arsenal

Chelsea har et tøft kampprogram foran seg de kommende ukene.

Neste helg venter Q.P.R. på bortebane, mens klubben tar imot Manchester United på Stamford Brige uka etterpå. Den kampen spilles altså uten Diego Costa på banen.

Helga etter det igjen skal Chelsea på besøk til gullrivalene Arsenal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere