*Nettavisen* Sport.

Mourinho bekrefter Costa-interesse

ØNSKET: Diego Costa er ønsket av Chelsea, bekreftet Jose Mourinho. Foto: Lluis Gene (Afp / NTB scanpix)

Chelsea-manageren flørter med Diego Costa.

15.06.14 17:28

Ryktene om at Diego Costa bli Chelsea-spiller har versert en god stund.

Jose Mourinho har ikke uttalt seg om interessen for spilleren, før nå.

Snart klar?
I et intervju med Marca, letter Chelsea-manageren på sløret.

- Costa er en spiller som jeg ønsker i mitt lag. Jeg har bedt klubben om å jobbe med det, og jeg har full tillit til at de vil klare det, og at han ender opp som Chelsea-spiller, sier Mourinho ifølge Sky Sports.

Klikk på bildet for å forstørre.

JA TAKK: Jose Mourinho forteller at han ønsker Diego Costa til Chelsea. Foto: Adam Davy (Pa Photos / NTB scanpix)

Diego Costa har herjet for Atletico Madrid denne sesongen, og den brasilianskfødte spissen, som spiller for det spanske landslaget i VM, har lenge vært en ettertraktet spiller. Nå kan det se ut til at spissen ender opp i londonklubben.
Chelsea har behov for å styrke angrepsrekken i laget, spesielt etter at Samuel Eto'o har forlatt klubben. Demba Ba og Fernando Torres er fortsatt i klubben, men ingen av de to har slått til i Chelsea-drakta, og Mourinho ønsker seg derfor en målgarantist på topp.

Full aktivitet
Tidligere denne uken offentliggjorde londonklubben at de hadde signert Cesc Fabregas, og arbeidet er i full gang med å bringe inn flere forsterkninger.

Chelsea-spiller Ramires har vært koblet med en overgang til Real Madrid denne sommeren, men disse ryktene avfeier Mourinho.

- Jeg har et godt forhold til viktig folk i Real Madrid, og de vet at Ramires blir værende i Chelsea, sier Mourinho.

Han avfeier samtidig ryktene om at han er interessert i noen av Real Madrids spillere.

- De (Real Madrid) vet at Ramires blir værende, og de vet også at jeg ikke er interessert i noen Real Madrid-spillere. Raphael Varane og Sami Khedira? Jeg gjentar at jeg har ikke er interessert i noen av Madrids spillere, sier Mourinho.

Portugiseren forteller også at han forventer at Thibaut Courtois returnerer til Stamford Bridge neste sesong, etter å ha vært utlånt til Atletico Madrid.

Den belgiske landslagskeeperen har hatt stor suksess i den spanske klubben, men nå ser det ut til at han må returnere til Chelsea og konkurrere med Petr Cech om keeperplassen.

- Når VM er over, skal han umiddelbart komme til oss på Stamford Bridge. Det er ikke gjenstand for diskusjon, sier Mourinho.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag