RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho dropper den store sommershoppingen

Chelsea-manager Jose Mourinho hevder han ikke har noen store planer om å forsterke laget sitt i sommer.
Chelsea-manager Jose Mourinho hevder han ikke har noen store planer om å forsterke laget sitt i sommer. Foto: Glyn Kirk (Afp)
Sist oppdatert:
Chelsea-manager José Mourinho hevder han har ingen planer om å gjøre noen nye store signeringer i sommer.

Lite har skjedd på Stamford Bridge i sommer. Petr Cech har gått til Arsenal og spissen Radamel Falcao har kommet inn portene. Den portugisiske sjefen har ingen planer om noen stor sommershopping.

– Akkurat nå vil vi ikke ha spillere. Selvfølgelig må vi være klare fordi markedet er åpent og hvis noen kommer med et bud på en av våre spillere, må vi være klare til å handle, sa Mourinho.

Ny venstreback?

Seriemesteren skal være i forhandlinger med Atlético Madrid om en retur for venstrebacken Filipe Luís til den spanske hovedstaden. Mourinho skal på jakt etter en ny venstreback om brasilianeren forlater klubben.

– Vi trenger en venstreback fordi jeg tror vi selger Filipe Luís, så vi må gå på markedet, men i andre posisjoner har vi ikke noe rom for nye spillere, sa Mourinho.

Frykter ingen

Chelsea-sjefen frykter ikke storsigneringene konkurrentene Arsenal, Manchester United, Manchester City og Liverpool har gjort i sommer.

– Det er en fin utfordring å forbedre seg med ingen nye spillere. Jeg tror spillerne er fornøyde fordi klubben stoler på dem. Vi sier til dem: «Du er mesteren, vi stoler på deg, vi tror på deg», sa Mourinho.

Chelsea er for øyeblikket på sesongoppkjøringstur i Nord-Amerika. De har hatt tilholdssted i Montreal, men reiser til den amerikanske østkysten tirsdag for å spille treningskamper mot New York og Barcelona.

– Vi må forbedre oss med det laget vi allerede har. Vi prøver å gi dem noen nye kvaliteter, prøver å være litt mindre uforutsigbare og gå gjennom sesongen med høy motivasjon, sa Mourinho. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere