Mourinho får Lampard-støtte

Chelsea-trener Jose Mourinho følges med argusøyne om dagen. Nå får han støtte av Frank Lampard.

Chelsea-trener Jose Mourinho følges med argusøyne om dagen. Nå får han støtte av Frank Lampard. Foto: Matt Dunham (Ap)

Frank Lampard mener Chelsea-spillerne må ta en titt i speilet i stedet for å legge skylden for motgangen på manager José Mourinho.

03.11.15 07:30

De regjerende mesterne fra London har tapt seks av de elleve første kampene denne sesongen. 15.-plass på tabellen er ganske enkelt krise for de blåkledde.

Stjerner som Eden Hazard og Diego Costa har slitt med å finne tilbake formen som sikret tittelen forrige sesong. Det spekuleres også i om Mourinho har mistet støtten i garderoben. Lampard hevder imidlertid at det ikke kan være tilfelle.

– Det er håpløst hvis det skjer. Spillere på øverste nivå kan ikke stoppe å gjøre jobben for arbeidsgiveren. Man har ansvaret for seg selv, og hvis man ikke gjør jobben, ser man bare dum ut, sier Lampard til SkySports.

– De spiller for en stor klubb. De må prestere, legger han til.

Chelseas mestscorende gjennom tidene er sterk i troen på at portugiseren er mannen som skal få laget ut av krisen.

– Stabilitet er det ideelle. Med Sir Alex Ferguson viste Manchester United idealet. Det samme med Liverpool og de store managerne i gamle dager. Det blir spennende å se om Chelsea holder på ham. Han har en fireårskontrakt og er den Chelsea-manageren med best meritter. Han har bevist at han er verdensklasse. Jeg synes de bør fortsette med ham, mener Lampard.

37-åringen satt på tribunen da Chelsea tapte 1-3 hjemme mot Liverpool i helgen.

– Mourinho elsker høy intensitet, og det så jeg ikke. Presset var borte. Når man er et par sekunder for sen, er det enkelt for motstanderen å spille deg ut. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.