RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho forlenget med Chelsea


FORLENGET: Chelsea-manager José Mourinho skrev fredag under på en ny fireårskontrakt med Chelsea.
FORLENGET: Chelsea-manager José Mourinho skrev fredag under på en ny fireårskontrakt med Chelsea. Foto: Nick Potts (Pa Photos)
- Jeg håper vi kan nyte mer suksess i fremtiden.

Chelsea-manager José Mourinho skrev fredag under på en ny fireårskontrakt med den regjerende seriemesteren i England.

Portugiseren ble enig med klubben om den nye avtalen kvelden før Premier League starter. Kontrakten strekker seg ut 2019.

- Hvis klubben er glad, er jeg glad. Jeg synes dette er en normal ting for meg å signere en ny kontrakt. Det viktige er at vi har kontinuitet og jeg håper vi kan nyte mer suksess i fremtiden, sa Mourinho til klubbens hjemmeside.

52-åringen overtok Chelsea for annen gang sommeren 2013. Forrige sesong ble det seriegull og ligacupgull. Mourinho ledet også klubben fra 2004 til 2007. Da vant klubben ligatittelen to ganger og FA Cupen en gang.

- Jeg sa da jeg returnerte her for to år siden at jeg har en spesiell følelse for denne klubben og ingenting har endret seg. Det er klubben som er nærmest hjertet mitt og jeg er veldig glad for å vite at jeg kommer til å være her i lang tid, sa Mourinho. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere