RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho kan bli utestengt

STRAFFES? Jose Mourinho holder her tilbake assistenttrener Rui Faria under helgens kamp mot Sunderland. Nå kan begge bli straffet av det engelske fotballforbundet.
STRAFFES? Jose Mourinho holder her tilbake assistenttrener Rui Faria under helgens kamp mot Sunderland. Nå kan begge bli straffet av det engelske fotballforbundet. Foto: Philip Brown (Reuters / NTB scanpix)
Chelsea-manageren kan bli straffet for kommentarene i etterkant av Sunderland-kampen.

Jose Mourinho var lite fornøyd med dommertrioen under helgens hjemmekamp mot Sunderland.

Chelsea tapte kampen, og i et intervju etter kampen var det en meget sarkastisk portugiser om uttalte seg til engelsk presse.

- Jeg vil gratulere Mike Dean. Jeg synes prestasjonen hans var utrolig, og jeg synes det er på sin plass at vi managere gir dem den anerkjennelsen etter slike prestasjoner, var noe av det Mourinho uttalte etter kampen.

I en uttaltelse fra det engelske fotballforbundet, står det at Mourinho er siktet for å ha kommet med respektløse kommentarer mot dommertrioen.

- Mourinhos kommentarer stiller spørsmålstegn ved integriteten til dommeren under kampen, og kommentarene om Mike Riley, sjef i dommerforeningen. Kommentarene setter spillet i dårlig lys, heter det i uttalelsen.

Også assistenttreneren i Chelsea, Rui Faria, er siktet. Han har to siktelser mot seg.

I etterkant av den omdiskuterte straffescoringen til Sunderland, havnet Faria i krangel med dommerne, og Mourinho måtte holde tilbake sin assistenttrener.

Chelseas midtbanespiller, Ramires, kan også bli utestengt resten av sesongen, etter at han forsøkte å plante albuen i ansiktet på Sunderland-spiller Sebastian Larsson.

Videobilder viste at brasilianeren bevisst forsøkte å treffe svensken, og hendelsen kan nå være det siste Ramires gjorde i Chelsea-trøya i Premier League denne sesongen.

STRAFFES? Ramires kan bli straffet for å ha plantet armen i ansiktet på Sebastian Larsson. Dette bildet er fra en annen duell.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere