RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho lover fansen ny spiss

NY SPISS: Chelsea-manager Jose Mourinho sier Chelsea kommer til å hente en ny spiss.
NY SPISS: Chelsea-manager Jose Mourinho sier Chelsea kommer til å hente en ny spiss. Foto: Sang Tan (Ap)
- Det er klart for alle, sier portugiseren.

Chelsea er i trøbbel i gullkampen etter to overraskende tap. Ingen av spissene har mer enn åtte mål i serien, og portugiseren sier han skal styrke angrepet før neste sesong.

Belgiske Eden Hazard har vært Chelseas redningsmann denne sesongen. Fra sin offensive midtbaneposisjon har belgieren scoret 14 seriemål og er med det klubbens soleklare toppscorer.

Blant spissene har ikke målene kommet like hyppig. Der står veteranen Samuel Eto'o med åtte seriemål. André Schürrle har sju, Fernando Torres fire, mens Demba Ba har tre.

– Det er ikke tidspunktet å snakke om neste sesong, men det er klart for alle at Chelsea skal hente en spiss, sier Mourinho ifølge Sky Sports.

Romelu Lukaku har imponert på lån hos Everton, men Chelsea linkes hyppig til Atlético Madrids stjernespiss Diego Costa.

Spansk-brasilianeren har scoret 33 mål i alle turneringer denne sesongen.

– Hva skjer med spissene vi allerede har? De som vil bli skal kjempe mot de vi kjøper om plass på laget, mens de som ikke får spille så mye muligens ønsker seg bort, sier Mourinho.

Det sås tvil om framtiden til både Eto'o, Torres og Ba. Kamerunske Eto'o har prestert overraskende bra siden overgangen fra russisk fotball, men både Torres og Ba har vært skuffende denne sesongen.

Chelsea tapte for Aston Villa for drøye to uker siden og Crystal Palace i helgen, og er nå avhengig av at Liverpool og Manchester City avgir poeng i innspurten dersom det skal bli seriegull denne sesongen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere