*Nettavisen* Sport.

Mourinho skjelte ut managerkollega

IRRITERT: Det er ikke bare fest og glede for José Mourinho i Chelsea for tiden. Foto: Ed Sykes (Reuters)

José Mourinho likte ikke å måtte vente på å få snakke med journalistene etter at Everton hadde banket Chelsea 3-1 på Goodison Park lørdag.

Da Everton-manager Roberto Martínez, etter Mourinhos mening, brukte for lang tid på å snakke med reporterne, brøt Chelsea-sjefen inn i seansen.

Han mente han hadde rett til å få snakke med journalistene først, som manager for gjestelaget. Mourinho ville rasket mulig tilbake til London etter det forsmedelige nederlaget.

- Roberto, be meg gå foran deg neste gang vi kommer i denne situasjonen. Vi har en lang reise foran oss, sa en rasende Mourinho til Martinez.

- Dette er ikke noe jeg kan kontrollere Jose. Journalistene gjør som de vil, svarte Everton-manageren. Han ble møtt en kraftig ed fra Mourinhos side.

Deretter stormet Mourinho av gårde.

- Han var en mye triveligere og hyggelig kar da Chelsea slo oss 6-3 i fjor. Jeg vil vel si at jeg liker ham bedre slik han var da, sa Everton-manageren med et smil.

Chelsea ligger nå som nummer fire fra bunnen i Premier League etter å ha gått på sesongens tredje serietap på fem kamper. Det er nok også en grunn til at José Mourinho ikke så grei å ha med å gjøre.

Kommende helg skal Chelsea møte London-nabo Arsenal, som slo Stoke 2-0 denne helgen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.