RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho straffes ikke av fotballforbundet

STRAFFES IKKE: Chelsea-manager Jose Mourinho straffes ikke for episoden der manageren kjeftet på tidligere klubblege Eva Carneiro i august.
STRAFFES IKKE: Chelsea-manager Jose Mourinho straffes ikke for episoden der manageren kjeftet på tidligere klubblege Eva Carneiro i august. Foto: Ian Kington (Afp)
Det engelske fotballforbundet (FA) har bestemt seg for å ikke straffe Chelsea-manager José Mourinho for episoden der manageren kjeftet på tidligere klubblege Eva Carneiro i august.

FA har frikjent Mourinho for situasjonen der portugiseren skal ha kommet med diskriminerende kommentarer rettet mot tidligere klubblege Carneiro, det melder skysports onsdag.

Det var i fotballkampen mellom Chelsea og Swansea i august at Mourinho skal ha skjelt ut legen for at hun løp ut på banen for å gi Eden Hazard behandling.

FA har analysert videoopptak fra kampen, og konkluderte at de «fant at ordene de utvekslet ikke utgjorde diskriminerende språkbruk under FA-reglementet.»

Carneiro forlot Chelsea tidligere i september. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere