Mourinho vil forby Chelsea-fansen å synge om Gerrard

IKKE MOBB GERRARD: José Mourinho mener Chelsea-fansen må slutte å synge om den gangen Steven Gerrard falt fra seriegullet forrige sesong.

IKKE MOBB GERRARD: José Mourinho mener Chelsea-fansen må slutte å synge om den gangen Steven Gerrard falt fra seriegullet forrige sesong. Foto: Rebecca Naden (Reuters)

- Det er morsomt bare et par ganger.

19.01.15 09:57

José Mourinho har beordret Chelsea-fansen til å slutte med syngingen om hvordan Steven Gerrard flat og foræret Manchester City seriegullet forrige sesong.

Chelseas portugisiske manageren har tidligere uttalt at Gerrards fall var direkte avgjørende i tittelkampen, men nå setter han ned foten mot sangen som går slik:

‘Steve Gerrard, Gerrard, he fell on his f****** a***, he gave it to Demba Ba.’

- Morsomt et par ganger
Mourinho mener Chelsea-fansen nå bør holde seg for god for å mobbe Gerrard.

- Han er en historisk spiller for Liverpool, og en historisk spiller i Premier League. Han er en motspiller jeg alltid har beundret og respektert. Dette er en sang fansen min synger, og jeg liker det ikke i det hele tatt, sier Mourinho ifølge Daily Mail.

- Det er morsomt et par ganger, men å fortsette og fortsette, er ikke nødvendig mot en spiller som fortjener så mye respekt som ham.

(artikkelen fortsetter under bildet)

RESPEKTERT: José Morinho sier han alltid har respektert Steven Gerrard. Her prøver portugiseren å hindre Liverpool i å sette i gang spillet kjapt. Foto: Andrew Yates (Afp)


Prøvde å hente Gerrard
Under Mourinhos forrige periode i London-klubben, gjorde portugiseren alt i sin makt for å få Gerrard til klubben. Forsøket mislyktes, og det ergrer fremdeles manageren at han ikke fikk samlet Gerrard, Frank Lampard og Claude Makelele på Chelseas midtbane for ti år siden.

- Vi forsøkte alt vi kunne for å få ham, og det lyktes nesten. Jeg drømte om en midtbane med Makelele, Gerrard og Lampard, sier portugiseren ifølge Sky Sports.

For Gerrard var det aldri aktuelt med en overgang, skal vi tro Mourinho.

- Folkene rundt ham var åpne for et skifte til en toppklubb som Chelsea, men han sa aldri til meg at han ville komme. Aldri, gjentar han.

Gerrard gir seg i Liverpool til sommeren. Han har signert for Los Angeles Galaxy etter 17 år i Merseyside-klubben. Ti år etter overgangsspekulasjonene erkjenner Mourinho at Gerrard gjorde et godt valg.

- Han har alltid vært rød, og jeg synes at beslutningen var riktig.

Tirsdag møtes Liverpool og Chelsea på Anfield i ligacupens semifinale. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.