RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PÅ SPILLERJAKT: José Mourinho vil ha inn nye fjes.
PÅ SPILLERJAKT: José Mourinho vil ha inn nye fjes. Foto: Michael Sohn (AP)

Mourinho vil ha inn flere spillere

Sist oppdatert:
Manchester United-manager José Mourinho nøyer seg ikke med Romelu Lukaku og Victor Lindelöf. Portugiseren vil ha inn to spillere til før sesongstart.

Belgieren Lukaku ble nylig hentet fra Everton, mens svenske Lindelöf kom fra Benfica i juni. Britiske medier har koblet United til spillere som Nemanja Matic (Chelsea), Eric Dier (Tottenham) og Ivan Perisic (Inter) den siste tiden.

- Vi har sagt at vi ønsker totalt fire spillere inn. Halve jobben er gjort, men det er en tøff jobb. Det er vanskelig å forhandle på overgangsmarkedet, påpeker Mourinho, ifølge Sky Sports.

- Kanskje vi ikke får inn to, men bare én til. Uansett trenger vi alternativer, for vi ønsker en bedre balanse i laget. Vi har jo spillere i stallen som ikke kan spille fotball på flere måneder, sier Mourinho. Han viser til Ashley Young og Marcos Rojo, begge på skadelisten.

Mourinho fikk spørsmål om Chelsea-spiller Matic.

- Han er Chelsea-spiller. Jeg kan ikke snakke om ham. Vi er nødt til å respektere spilleren, klubben, manageren og eieren, svarte United-manageren.

United spiller treningskamp mot LA Galaxy natt til søndag norsk tid. Kampen går i Los Angeles. Mourinho og co. spiller hjemme mot West Ham i første seriekamp i Premier League i 2017/2018. Matchen går 13. august, men før den tid skal laget gjennom flere treningskamper, blant annet mot Vålerenga på Ullevaal.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere