RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho vil ikke love mesterligaspill neste år

José Mourinho er ikke sikker på at Chelsea vil klare å bli blant de fire beste i serien.
José Mourinho er ikke sikker på at Chelsea vil klare å bli blant de fire beste i serien. Foto: John Walton (Pa Photos)
Chelsea-manager José Mourinho sier at han ikke kan love at laget kvalifiserer seg til neste års mesterliga. Samtidig er portugiseren sikker på at blåtrøyene vil snu den negative trenden i ligaen.

Mourinho og Chelsea har hatt en tøff start på sesongen, og står med fem tap på ti seriekamper så langt. London-laget ligger på 15. plass med elleve poeng. Det er den dårligste sesongstarten av en regjerende seriemester på over ti år.

– Hvordan håndterer jeg det? Jeg jobber. Jeg har ingen tvil om at vi kommer oss ut av dette, sa Mourinho på en pressekonferanse fredag.

Portugiseren ville likevel ikke love at Chelsea kvalifiserer seg til neste års mesterliga, og sammenlignet laget blant annet med Liverpool.

– Chelsea er en stor klubb. Men med all respekt å melde, Liverpool er en stor klubb, og forrige sesong vant de ingenting og kvalifiserte seg ikke for mesterligaen. Men Liverpool er fortsatt en stor klubb. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere