*Nettavisen* Sport.

Mourinhos fine dager: - Jeg trenger ikke mer

FORNØYD: Jose Mourinho var glad over prestasjonen til egne spillere, til tross for tapet mot Stoke tirsdag. Foto: Darren Staples (Reuters / NTB scanpix)

Jose Mourinho er fornøyd med spillernes innsats om dagen.

28.10.15 08:24

Chelsea-manageren har hatt en blytung sportslig start på sesongen.

Skuffende resultater i både Premier League og Champions League, og tirsdag kveld røk Jose Mourinhos menn ut på straffer mot Stoke i ligacupen.

Men portugiseren tror ikke egen jobb henger i en tynn tråd. Han hevder i alle fall han vet hvor han står hos klubbeier Roman Abramovitsj og føler han er trygg.

- Jeg trenger ikke mer. Min generelle situasjon er fantastisk. Onsdag har jeg en dag fri, en fantastisk familie, jeg sover godt hver natt, og jeg kommer til å nyte dagen, forteller en passe glad Mourinho ifølge Daily Mail.

Ble hyllet for få måneder siden
Men på torsdag er det tilbake til hverdagen som fotballmanager, en hverdag han har blitt vant med over 15 år i bransjen.

Selv om klubbeier Abramovitsj tidligere denne måneden uttrykte støtte til Mourinho, vet portugiseren at han vil havne under massivt press dersom Chelsea skulle tape mot Liverpool førstkommende helg.

- Det er litt rart fordi jeg får få måneder siden vant så mange kamper og var mester i England. Folk sa at det finnes viktigere ting enn resultater. Nå er resultater alt. Det er en motsigelse, fortsetter Chelsea-sjefen.

Selv om forrige sesongs seriemester røk ut mot Stoke etter straffekonk tirsdag, er Mourinho fornøyd med spillernes innsats.

- Spilte godt
Han mener de som kritiserer spillerne og mener de ikke står bak manageren tar grundig feil.

- Helt ærlig, tror du spillerne ikke står bak meg og gir alt for å vinne kampen? Det er virkelig trist. Ikke for meg, men for spillerne. Det er mangel på respekt overfor spillerne, sier Mourinho.

Han mener hans elever gjorde alt de kunne for å vinne kampen, og han føler virkelig med dem etter nok et nederlag.

- Hvorfor skal de mangle selvtillit? De spilte godt. Det var mye av alt. Mye offensiv kvalitet, mange offensive angrep, følelsesmessig kontroll, alt var bra unntatt straffesparket, slår karismatiske Mourinho fast.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.