*Nettavisen* Sport.

Mourinhos kjempeutfordring: - Jeg vet ikke hva den er?

SKUFFET: Jose Mourinho innrømmer at han ikke vet hvilke spillere som danner den beste førsteelleveren i Chelsea lengre. Foto: Steven Governo (Ap / NTB scanpix)

Jose Mourinho innrømmer at han har en utfordring.

Tirsdag fortsatte rekken med svake resultater for Chelsea, da de tapte 2-1 borte mot Porto i Champions League.

Jose Mourinho fikk kritiske spørsmål rettet mot seg etter nederlaget, og flere ville vite hvorfor han ikke en gang hadde med Loic Remy og Radamel Falcao på benken mot det portugisiske laget.

For når Chelsea måtte jage utligningsmål mot slutten, hadde ikke Mourinho noen spiss å sette innpå.

På spørsmål om Falcao og Remy ble straffet på grunn av dårlig form, svarte Mourinho avvisende.

- Ingen straff, ingen straff. Det var bare en beslutning, sa Mourinho ifølge Telegraph.

Han benektet også at han angret på at han utelot de to spissene fra troppen.

Londonklubben er nummer 14 i Premier League og nummer 3 i sin Champions League-gruppe. Flere reagerte også på at Eden Hazard og Nemanja Matic måtte starte kampen på benken mot Porto.

Etter kampen erkjenner Mourinho at han ikke helt vet hvilke spillere som danner den beste førsteelleveren i Chelsea akkurat nå.

- Jeg aner ikke hva den er? De beste spillerne? Nei, når du har gode resultater, vinner kamper ... Det er hva vi sa i går om «untouchables» (de uovervinnelige).

«Untouchables» betyr stabile prestasjoner. Vi har ikke stabile prestasjoner, så det betyr at vi ikke er «untouchables», sa Mourinho.

I motsetning til tidligere uttalelser, hvor han har refset egne spillere for innsatsen, nektet Mourinho å navngi eller kjefte på spillerne sine etter tirsdagens nederlag.

- Det er normalt, når laget ikke vinner kamper, så må du gjøre forandringer. Men kamper som denne er vanskelige å analysere, fordi resultatet ikke trenger å bety at du har spilt dårlig, sa han.

Annonsebilag