Moyes: - Jeg forutså ikke dette

TAKKER FOR STØTTEN: David Moyes har skrevet et åpent brev til fansen. Foto: Martin Rickett / Pa Photos

TAKKER FOR STØTTEN: David Moyes har skrevet et åpent brev til fansen. Foto: Martin Rickett / Pa Photos

David Moyes (50) har skrevet et åpent brev til fansen.

07.03.14 09:59

I brevet, som er sendt ut til alle Manchester Uniteds sesongkortholdere, takker skotten supporterne for støtten i det som har vært en marerittsesong for gullvante rødtrøyer.

Moyes tok som kjent over etter Alex Ferguson, og hans første sesong på Old Trafford har vært en formidabel skuffelse. Klubben ligger på syvendeplass i Premier League, 18 poeng bak ligaleder Chelsea, står med åtte tap og fem av dem har kommet på hjemmebane.

- Forutså ikke dette
I tillegg er United utslått av FA-cupen og ligacupen, og står med kniven på strupen i Champions League etter 0-2-tapet borte mot Olympiakos forrige uke i den første av to åttedelsfinaler.

I brevet skriver Moyes at han er svært overrasket over den tøffe sesongen.

- Jeg visste at jobben ville bli en utfordring, men den vanskelige sesongen er ikke noe jeg forutså, og det samme gjelder nok dere supportere. Spillerne mine, de ansatte og jeg er desperate etter å gjøre opp for dette, skriver Moyes.

BREVET: Klikk for å forstørre. Foto: Faksimile

- Dere er vant til å se et suksessfullt Manchester United, og støtten dere har gitt til spillerne og meg gjennom sesongen har vært helt utrolig. På bortebane har United-fansen som vanlig vært landets beste, og på hjemmebane har støtten fra dere vært merkbar og velkommen, fortsetter han.

- Enkelt å støtte et vinnende lag
Han roser dem som står last og brast ved laget til tross for motgangen.

- Det er enkelt å støtte laget når det vinner, men det er mye vanskeligere når ting ikke går så bra. Lojaliteten dere har vist oss har vært vidunderlig, skriver Moyes.

Skotten mener United vil komme sterkere tilbake som et resultat av den vanskelige sesongen.

- Alt vi har vært gjennom vil gjøre oss bedre, til et sterkere lag og klubb i fremtiden. Tidligere har dere sett mange vinnerlag her, og jeg er sikker på at dere vil se mange vinnerlag også i fremtiden, skriver han.

Lørdag kan Moyes få en etterlengtet opptur i Premier League. West Bromwich venter på bortebane i en kamp som starter 1345 norsk tid.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.