*Nettavisen* Sport.

Moyes er oddsfavoritt til å få sparken- og sir Alex er favoritt til å ta over

- MÅ SNU TRENDEN FOR Å BEHOLDE JOBBEN: David Moyes er under press fra Glazer-familien. Foto: Reuters / NTB Scanpix

David Moyes har kniven på strupen

27.02.14 13:21

Manchester Uniteds sesong gikk fra vondt til verre på tirsdag, da de noe overraskende tapte 2-0 mot Olympiakos i Champions League.

Glazer-familien har hele tiden beholdt troen på den skotske manageren, men dette tapet skal ha vært et lite vendepunkt for den velstående familien.

Mellomsesong
Ifølge den engelske avisen The Independent, har Uniteds eiere for første gang erkjent at skotten står i fare for å miste jobben, dersom resultatene ikke bedrer seg den siste delen av sesongen.

Klubben var forberedt på at det kunne bli en såkalt mellomsesong, men det var få som ventet at de ville være 22 poeng bak fjorårest gullskjema i slutten av februar.

Dersom United ikke lykkes med å kvalifisere seg til kvartfinalen i Champions League, har dermed Moyes kun tolv kamper på å redde jobben sin, ifølge Independent.

Kjøpefest
Samme avis mener å vite at klubben forbereder en gigantisk kjøpefest til sommeren, uavhengig av hva som skjer med klubbens nåværende manageren.

Glazer-familien skal være villige til å bla opp hele 200 millioner pund. Dette til tross for at klubben allerede skal være resignert med tanke på spill i neste års Champions League.

Oddsen raser
David Moyes figurerer nå øverst på Sky Bets liste over managere som kan få sparken i Premier League.

Oddsen har sunket til 1.73.

På tredjeplassen på listen finner vi vår egen Ole Gunnar Solskjær.

Nordmannens odds er på 12.0.

Ferguson favoritt
Det som også er interessant, er at sir Alex Ferguson er bookmakerens favoritt til å ta over etter David Moyes, dersom sistnevnte får sparken.

Den tidligere Old Trafford-sjefens odds ligger på 6.0.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.