RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moyes hyller Rooney

GJORDE SOM BECKHAM: Wayne Rooney banket til fra midtbanen og scoret et mål som minnet om David Beckhams scoring mot Wimbledon i 1996.
GJORDE SOM BECKHAM: Wayne Rooney banket til fra midtbanen og scoret et mål som minnet om David Beckhams scoring mot Wimbledon i 1996. Foto: Carl Court (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
... Etter drømmescoringen mot West Ham.

WEST HAM - MANCHESTER UNITED 0-2:

Etter oppturen i midtuken, hvor United banket Olympiakos og tok seg videre i Champions League, var det knyttet spenning til om laget ville fortsette oppturen i lørdagens bortekamp, uten en skadet Robin van Persie.

Og det gjorde den, til de grader.

Et drømmetreff av Wayne Rooney allerede etter åtte minutter satte stemningen for gjestene.
Brilliant

Etter kampen hyller David Moyes scoringen til Rooney.

- Det var en brilliant scoring. Utmerket teknikk, og i Wayne har vi en spiller som er kapabel til å gjøre alt mulig rart på en fotballbane, sier Moyes ifølge Sky Sports. 

- Inne i garderoben snakker de om at han har forsøkt det der 20 ganger, og at det aldri har funket. Men det gjorde det i dag, fortsetter Moyes.

David Moyes hyller Wayne Rooney etter drømmetreffet mot West Ham.


Moyes forteller at han er fornøyd med innsatsen til hans disipler i lørdagens kamp, men at han skulle ønske de hadde scoret flere enn to ganger.

- Jeg synes vi spilte veldig bra. Shinji Kagawa hadde en stor mulighet, Juan Mata hadde en stor sjanse og Marouane Fellaini hadde også en, forteller han.

Rooney X2
Gjestene fortsatte å være best ute på Upton Park, og etter 33 minutter satte Rooney inn sitt andre for kvelden, etter et flott innlegg fra Ashley Young.

West Ham kom ut i andre omgang med et håp om å komme tilbake i kampen, men gjestene hadde god kontroll på vertenes forsøk.

Det kunne virke som at United var godt fornøyd med 2-0-ledelsen, og gjestene tok ingen store sjanser offensivt i andre omgang.

Det ble ingen flere scoringer i London, og dermed tok Manchester United en meget viktig seier i Premier League.

Seieren gjør at laget inntar 7.-plassen i den engelske toppdivisjonen, tre poeng bak Tottenham, og elleve poeng opp den viktige fjerdeplassen i Premier League.

West Ham på sin side kjemper i bunnstriden av Premier League. Laget er nummer 14 i ligaen, med seks poeng ned til nedrykksstreken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere